Vi tok i mot Neset til kamp i dag. Etter en god 1 omgang sist mot RBK2 håpet vi å bygge videre på det og satset på scoringer og godt spill mot en motstander vi visste var fysisk sterke og spillemessige svake. Vi har jobbet aktivt for å promotere klubben i det siste og i dag vanket det gratis kaffe til alle de fremmøtte. Med splitter ny kamp-tavle så var alt klart for en god opplevelse for både de på og de av banen. 

1 omgang starter bra for oss. Vi spiller godt å fører kampen men sjansene uteblir. Vi lykkes stadig i frispilling men den nest siste pasningen svikter dessverre. De bruker den 1 delen av omgangen på å slå langt å krige i duellene. Le Nhat Duc Do har alene 3 sjanser i denne kampen men klarer ikke å omsette de i mål dessverre. Også Christian Furberg og Christian Sæther Moen er framme å prøver seg men det vill seg ikke helt. 20 min spilt når kampens morsomste øyeblikk kommer. De har frispark 30 meter fra vårt mål. 2 spillere står ved ballen og de planlegger tydeligvis ett eller annet. Og ett eller annet er definitivt det vi får se. Begge 2 tar fart, hopper over ballen og starter på løp. Ballen ligger der å venter helt til 1 av de 2 plutselig kom på at det var meningen at bare 1 av de skulle hoppe over. Det er sånne ting du aldri får se hvis du ikke ser på breddefotball :-)

23 min spilt når vi har ett bra ettertrykk og Sæther Moen plukker opp ballen. Han spiller Kristoffer Saksvik gjennom alene med keeper. Saksvik gjør ingen feil og chipper lekkert inn 1-0. Den ledelsen holdt i ett kvarter så får de sin første sjanse og den scorer de på selvfølgelig. 1 lang ball slåes fra deres stopper. Vår stopper sklir når han skal bryte pasningen og dermed kommer deres spiss alene med vår keeper Helge Øie. Skuddet hans er hardt nok til at Øie ikke får stoppet det og dermed står det 1-1. Spilt i 40 minutter når vi får ett av svært mange frispark i denne kampen. Sæther Moen står ved ballen og fra 25 meter limer han den i hjørnet og vi kan gå til pause med ledelsen 2-1.

2m omgang er en meget trist affære sett med våre øyne. Vi har en periode på 7-10 minutter når vi spiller ok og skaper litt. Det topper seg ved at Huy Ta blir spilt opp av Saksvik etter 54 min. Han drar seg inn i banen og skyter i nærmeste hjørne. Vi tar ledelsen 3-1 men det var også det siste vi gjør i denne kampen som er verdt å nevne. Resten av omgangen blir vi trykket tilbake og pasningspillet vårt er meget svakt. Vi gir bort ballen gang på gang og etter 61 min spilt får de straffe. Det er en stikker i bakrom og løpeduell mellom stopper og spiss. Stopperen vår takler og feller spissen. Straffen er riktig dømt og den settes sikkert i mål, nå er stillingen 3-2. Vi holder unna men etter 79 min får de utligningen. Nok en stikker i bakrom, innlegg langs bakken, ballen havner i mål etter en duell mellom deres ving og vår back. Undertegnede høres det ropes på frispark i den duellen men jeg ser ikke situasjonen god nok til å bedømme den ( vi trenger storskjerm på Terraen...). Kampen ebber ut med uavgjort 3-3 og etter kampen var stemningen i gruppa enkel å beskrive: hvordan klarte vi å rote bort dette?

3 sterner går til Kristoffer Saksvik. Styrer spillet i 1 omgangen, scorer ett fint mål og vinner mange dueller. I likhet med alle andre var du bedre i 1 omgang enn i 2.

2 stjerner går til Christian Sæther Moen. Mye vilje og kreativitet i spillet ditt i dag. Og frisparket var det høy klasse over.

1 stjerne går til Arvid Utnes. Gir mye juling og får mye juling. Duellerer godt kampen gjennom og legger ned mange meter.

 

Kampfakta:

Heimdal - Neset:  3(2)  -  3(1)

Sjanser:  7(5)   -  5(1)

Cornere: 10(4)  -  8(4)

Heimdals lag: Helge Øie; Eirik Lyngvær, Sølve Sæther; Emil Lernes, Eivind Sjårud; Arvid Utnes, Kristoffer Saksvik, Christian Sæther Moen; Le Nhat Duc Do(Ulrik Sellægg inn etter 56 min), Christian Furberg(Furkan Al Hussiny inn etter 74 min), Huy Ta.