Vi var besøk til Nardo 2 i dag og dette var en kamp vi "måtte" vinne for å sikre plass i divisjonen neste sesong. Vi var klar over at kniven ikke lå helt på strupen vår men tap i dag ville gjort situasjonen vår meget vanskelig. Både hovedtrener Lønnum og hans assistent Johansen hadde ikke anledning til å stille på kamp i dag så Christian Sæther Moen tok seg av lederansvaret i forkant av dagens match. Vi rokkerte litt på laget i dag og det gjorde at en gammel kjenning var å se i startelleveren. Michael Nørstrud var på plass for oss i forsvarrekka og alle som kjenner Michael vet han er dyktig til å både mure... igjen bakover og til å sette opp en frisparkmur...

Kampen starter bra for vår del og vi har mye ball i det første kvarteret. Litt nervøsitet preget oss så sjansene uteble. De ble løpende i mellom og det måtte komme muligheter til oss etter hvert. Den 1 kommer etter 16 min og da er det Sølve Sæther som setter opp Furkan Al Hussiny innenfor deres 16-meter. Han drar seg innover og skyter i korthjørnet. Keeper er etter den men ballen går inn og vi tar ledelsen 0-1. Vi fortsetter å ha mye ball og noen sjanser blir det også men det neste målet kom ikke før i det 28 min. Vi blir brutt på vei framover og de kontrer inn utligningen til 1-1. 5 min senere er kampen snudd og nok en gang er det vi som gir bort ballen på vei fremover. En enkel stikker gjennom og plassert skudd til side for Helge Øie gjør at de leder 2-1. 40 min spilt når vi utligner og dette målet er en perle. Michael Nørstrud slår en lang ball inn i feltet deres. Der venter Christian Furberg som demper ballen, vipper den opp og hiver seg rundt og tar brassespark. Furberg er ikke mange centimeter over bakken men ballen derimot får skikkelig høyde og den daler inn i hjørnet bak deres keeper. 2-2 er stillingen til pause og vi burde strengt tatt ha ledet her.

2 omgang skulle bli enda mere målrik enn den første. 4 min spilt når vi får frispark nede langs kanten av deres 16-meter. Det tar Kristoffer Saksvik seg av og limer ballen i motsatt kryss og vi tar ledelsen 2-3. 6 min senere er det Christian Sæther Moen sin tur og vise seg fram. Han får ballen midt på banen og setter på toppfarten. Han passerer 3 spillere og skyter rett på keeper. Keeper gir retur og der er Sæther Moen framme og pirker inn 2-4.

23 min spilt når de reduserer. Ett skudd fra skrått hold er innom en av våre spillere og sniker seg inn og dermed var spenningen tilbake i kampen. Men 4 min senere er Sæther Moen fremme igjen og setter sitt andre for dagen. Han settes opp 1 mot 1 på kanten, drar seg inn i banen og skyter langs bakken og inn i lengste hjørne. Vi øker ledelsen til 3-5 og nå skulle kampen være avgjort.

Men det var den ikke. 89 min spilt når de har corner. Den slåes inn i feltet og ballen havner i mål. Undertegnede har ingen anelse om det er selvmål eller ikke men mål ble det nå i alle fall. Vi rir av stormen de siste minuttene og sikrer oss en deilig seier!

3 stjerner går til Christian Sæther Moen. Dirigerer laget og går foran i dag. Scorer 2 mål, men ditt beste skudd i dag gikk dessverre i treverket. Det frisparket hadde fortjent en bedre skjebne. Meget god kamp i dag av deg uansett!

2 stjerner går til Emil Lernes. Takler å bryter ballbanen kampen gjennom. Kommer villig på løp å bare målgivende pasning manglet i dag.

1 stjerne går til Eirik Lyngvær. Styrer forsvaret vårt godt og løser jobben sammen med nye stopperkollega meget bra.

Kampfakta:

Nardo 2 - Heimdal:  4(2)  -  5(2)

Sjanser: 5(2)  -  11(5)

Cornere:  2(1)  -  6(3)

Heimdals lag: Helge Øie; Eivind Sjårud, Michael Nørstrud, Eirik Lyngvær, Emil Lernes(Sander Jenssen inn etter 86 min.; Arvid Utnes, Kristoffer Saksvik, Sølve Sæther; Furkan Al Hussiny(Ulrik Sellæg inn etter 20 min og ble byttet ut til fordel for Sander Gjesdal etter 79 min), Christian Furberg, Christian Sæther Moen.