Vi tok i mot NTNUI i dag og med seier ville plassen i neste års 3 divisjon være sikret. Vi hadde med oss en god følelse inn i kampen etter seier sist kamp og vi visste vi kunne slå dagens motstander også. Nå er det litt manko av trenere i klubben så undertegnede sto oppført som hovedtrener i dagens kamp. Og etter dagens herlige triumf er det passende å legge opp med seire i 100% av kampene.

 

1 omgang var ikke bra sett med våre øyne. Vi kunne ha scoret både 1 og 2 ganger men det ville seg ikke foran mål. De styrer mye av omgangen og leder fortjent 2-0 til pause. 1 målet kommer etter 29 min spilt. De vinner igjen ballen etter å ha slått en corner og de kommer seg fri på vår venste side. Ballen legges 45 grader ut i feltet og der er vi for sent inne i duellen og de får straffe. Den settes kontrollert i mål og de tar ledelsen 0-1. 37 min spilt når de dobled ledelsen og nok en gang er det vi som forærer dem en gyllen mulighet. Vi slurver i pasningsspillet på egen halvdel og det ender opp med at spissen deres kommer alene med keeper. Han scorer sikkert og lagene går til pause på stillingen 0-2.

 

2 omgang er meget meget bedre av oss. Vi trenger bare 3 min av denne omgangen før vi reduserer. Christian Furberg blir tatt og vi får frispark i god posisjon. Kristoffer Saksvik tar 3 skritts fart å sender avgårde ett skudd som går over muren og dupper ned i hjørnet. Stillingen er nå 1-2 og det skulle bli mer å juble for. Vi kjører på og skaper mye men avslutningene våre stoppes av stenger å keeperen igjen å igjen. 74 min spilt når vi endelig får målet vi fortjener og det er Furberg som setter den iskaldt i lengste etter framspill av Christian Sæther Moen. 3 min senere tar vi ledelsen på det som er kampens merkeligste mål. Vi har corner som de klarerer dårlig. Ballen spretter opp foran Sølve Sæther som fyrer avgårde en volley som går via stolpen og inn. Nå handlet det egentlig mest om å sikre seieren men når muligheten byr seg på kontring da er det bare å kjøre på. Og det er nettopp det som skjer i det 90 minutt. Huy Ta spilles gjennom og de har bare 1 spiller tilbake til å forsvare seg. Ta venter på Sæther Moen som kommer stormende og blir spilt alene med keeper. Sæther Moens skudd blir reddet men Ta er framme på returen og pirker inn 4-2. Vi vinner fortjent og sikrer med det plassen i neste års 3 divisjon. Nå venter Kolstad borte i neste runde og det blir godt å komme dit uten press på seg. Den kampen blir nok ett fyrverkeri så er anbefaler jeg alle som kan om å komme å støtte oss i jakten på nye poeng mot vår erkefiende!

 

3 stjerner går til Christan Furberg. Vinner mange dueller, holder på ball og er viktig i det oppbyggende spillet, Fin scoring i dag å kunne fort ha hatt flere.

 

2 stjerner går til Eivind Sjårud. Tar ansvar i det defensive og går foran med ett godt eksempel. Mye gode initiativ offensivt og bare målgivende manglet i dag.

 

1 stjerne går til Helge Øie. Står stabilt gjennom kampen og er trygg med ball i beina. Kan ikke lastes for målene men hindrer flere i å gå inn.

 

Kampfakta:

Heimdal  -  NTNUI   :  4(0)  -  2(2)

Sajnser: 9(3)   -   6(5)

Cornere:  6(3)   -   12(6)

Heimdals lag: Helge Øie; Eivind Sjårud, Sølve Sæther, Eirik Lyngvær, Emil Lernes(Sander Jenssen inn etter 71); Christian Sæther Moen, Kristoffer Saksvik, Arvid Utnes(Michael Nørstrud inn etter 57); Huy Ta(Eivind Svenningsen inn i 90), Christian Furberg, Eivind Skaaland.