Vi var på besøk til Kolstad i dag å med plassen sikret var det bare ære å spille for. Det var litt antydning til regn så det var ideelle forhold for en kamp i dag. Vi stilte med samme mannskap som sist minus 1 endring så kontinuiteten begynner så smått å vise seg for oss nå.

 

1 omgangs første 10 minutter er en sjanse bonanza som merkelig nok ender uten mål. Begge lag kunne å burde ha scoret men det ville seg ikke. Sølve Sæther og Eivind Skaaland kunne begge ha scoret for oss i denne omgangen. Christian Furberg har også muligheten men dette var ikke vår dag. Omgangens eneste mål kommer 5 min før pause og det er de som scorer. Ett innlegg lander på foten til deres spiss som sklir inn 1-0. En jevn omgang ender med ledelse 1-0 til de.

 

2 omgang er en trist affære for oss. Vi henger brukbart med de første 10-12 minuttene men så er det slutt. De vill mer enn oss i dag. De løper mere, ofrer mere og legger rett å slett mere i potten for å vinne. Vi blir løpende etter og i mellom og målene begynner å renne inn. Dette vedvarer ut omgangen og de vinner til slutt 7-0. Dette var en kamp som vi må lære av. Vi spilte ikke for å unngå nedrykk eller sikre opprykket i dag, så verdens viktigste kamp var det ikke. Men vi må legge mere i potten uansett hvis ikke kan dette resultatet gjenta seg dessverre.

 

3 stjerner går til Michael Nørstrud. Kommer inn fra benken og holder hodet og humøret oppe selv når det butter i mot.

2 stjerner går til Eirik Lyngvær. Vinner mange dueller mot en spiss som er 30 cm høyere. Bra helt fram til skaden slo inn.

1 stjerne går til Sander Jenssen. Kommer villig vekk fram i banen og viser duellstyrke defensivt.

 

kampfakta:

 Kolstad - Heimdal: 7(1)  -  0(0)

Sjanser  :     13(3)  -   5(3)

Cornere:   8(5)  -   11(7)

Heimdals lag: Helge Øie, Eivind Sjårud, Sølve Sæther, Eirik Lyngvær(Emil Lernes inn etter 74, Sander Jenssen, Arvid Utnes(Michael Nørstrud inn etter 60), Kristoffer Saksvik, Christian Sæther Moen; Eivind Skaaland, Christian Furberg, Huy Ta Nguyen(Furkan Al Hussiny inn etter 62 min).