Vi avsluttet sesongen med kamp mot Charlottenlund i dag. Vi hadde ett ønske om å avslutte sesongen med seier men det kan jo godt tenke seg at enkelte hadde tankene andre steder. Vi scorer 4 mål i dag men dessverre holder det ikke for oss. Vi slipper inn 8 mål og taper med det kampen. Arvid Utnes scoret 2 mens Christian Furberg og Eivind Skaaland scoret hver sitt mål. Dette var ett klassisk eksempel på hvordan mål preger kamper. De scoret 3 mål på ett kvarter i 1 omgang og avgjør i stor grad kampen da. Vi tar med oss at vi nok en gang skaper mye sjanser og vi kunne ha skapt mange flere med bedre presisjon i spillet vårt. Vi tar nå ferie og nå gjenstår det bare å forsvare lagets ære i Heimdal Indoor som gjenstår.

Denne sesongen har vært en lang å rar sesong. Vi avslutter sesongen med flere unge spillere fra vårt eget juniorlag som har fått sjansene sine når frafallet fra andre har meldt seg. Noen spillere er borte men vi er en klubb som alltid har spennende unge spillere som står klar til å ta steget opp og det er vi stolte over.

For meg personlig er seieren hjemme mot erkerival Kolstad høydepunktet. Også 2 omgangen hjemme mot NTNUI er en fin kandidat. Det vi viste mot Rosenborg 2 var også i sum verdt å ta med seg. Ingen sesonger uten nedturer og vi har også hatt våre. For meg blir tapet borte mot Sverresborg den klareste kandidaten.

Det er ikke bare på spillerfronten det skjedde forandringer i løpet av sesongen. Vi startet sesongen under ledelse av Jørgen Wik og Ketil Lønnum. I løpet av året kom Stig Johansen også inn i teamet og bidro etter sin hjemkomst fra England. Når sesongen nå avsluttes er de borte alle 3 og undertegnede er eneste som er igjen. I skrivende stund er det ikke klart hvem som skal lede laget neste sesong men jeg vet at Jose Mourinho kan fort bli ledig på markedet og i tillegg har vi Claus Lundekvam som neppe vill stille store lønnskrav så vi har mange muligheter her.

Ny sportslig leder fikk vi også og kamptavle ble det jammen meg også på oss i løpet av året her. Med ett flunkende nytt klubbhus og en flott innendørshall er det grunnlag for optimisme for fremtiden.

Mine ønsker for neste sesong er som følger:

1: Få på plass en trener som kan og vill ta dette laget til det neste nivået.

2: Kontinuitet på spillersiden. 2 nye spillere er allerede klare til å bli med oss neste sesong men jeg håper vi ikke mister noen, vi trenger alle de vi har.

3: Få på plass en reservekeeper som kan pushe Helge Øie på trening og steppe inn dersom skade eller karantene skulle dukke opp.

4: Få samlet de beste sjekkereplikkene til Eivind Svenningsen mellom 2 permer. Fremtidige generasjoner kan ha mye glede av dette tror jeg.

5: Havne over Rødde på tabellen.

6: Slå Kolstad i begge møtene.

7: Få reforhandlet kontrakten til Christian Furberg slik at scoringsbonusen hans ikke ruinerer klubben.

8: Gi scoringsbonus til Sander Jenssen. Gutten trenger litt ekstra motivasjon for å finne veien til nettmaskene.

9: Innkjøp av 30 ruller gaffateip slik at Michael Nørstrud kan fortsette å briljere i skoene fra sin glansperiode under Dana Cup.

10: Fa på plass en underskriftskampanje om å forby avspilling av Justin Bieber sin "musikk" i garderoben. Selv om Sølve Sæther er vår kaptein så må noen andre ta seg av jobben med å velge musikken nå.

Da håper jeg nettopp du som leser dette kjenner din besøkelsestid å tar turen innom vår flotte hall i forbindelse med Heimdal Indoor. Vi kan tilby en stabil strøm av scoringer og vafler. Vel møtt skal du være og så sier jeg takk for i år!!