Fotball » Materiell og utstyr
<  Text/HTML

Velkommen til materiell-sidene

Disse sidene gir deg som spiller, trener eller foresatt/foreldre informasjon om Heimdal FK's utstyrs-profil.

Her kan du som er oppmann/trener/foreldrekontakt også bestille materiell og utstyr til ditt lag, denne bestillingen går til klubbens materiell-ansvarlig som effektuerer bestillingen..

Klubben er ansvarlig for å legge tilrette utstyr til hver enkelt spiller og våre lag og har en samarbeidsavtale med  NOR-CONTACT SPORT AS på torvet.
Klubbens hovedsponsor er Melhusbanken..

Følgende er klubben ansvarlig for:
Spilletrøyer, keeperutstyr og lagsutstyr (baller, legeveske m/innhold, markører, vester osv)

Hver enkelt spiller er selv ansvarlig for:
Sko, strømper, shorts, treningsklær, treningsdress

Merk at INGEN, utover de materiell-ansvarlige,  har lov til å bestille utstyr på vegne av klubben hos NOR-CONTACT SPORT.  Dersom dette likevel blir gjort, må regningen betales personlig. Benytt de materiell-ansvarlige når det skal bestilles utstyr som er klubbens ansvar!.

Utstyr forøvrig, og personlig utstyr som f.eks klubbgensere til spillerne, kan gjerne bestilles av hvert enkelt lag eller den enkelte spiller.
Se hvilke produkter som er standard nedenfor. Til høyre finner du også informasjon om klubbens "draktkode", samt bilder av både spillerdrakt og treningsdress.

Nedenfor finner du NOR-CONTACT SPORT sin utstyrside for vår klubb med de produktene som er standard i Heimdal FK.

Materiell-ansvarlig:

Vibeke Varmedal, Telefon: 72 89 09 42

Benytt link nr 1.  for å bestille materiell

1. Bestilling av utstyr/materiell (for lagene)

2. For klubbens materiell-ansvarlige, krever autorisasjon

3. Klubbens "draktkode"