Fotball » Om Heimdal Fotball

<  On HFK
Heimdal FK er et allianseidrettslag organisert som en selvstendig enhet under paraplyen Heimdal IF.

Våre anlegg er Heimdal Kunstgress som ligger ved Heimdalshallen som stod klar i 2014, og består av en kunstgressbane med undervarme for helårsbruk. Gressbanen, som er kommunal, er nå nedlagt som kamparena, men brukes som avlastningsarena for trening på sommerstid. I tillegg benytter minilagene Stabbursmoen Kunstgress, som er en liten 7'er bane, til trening. Denne ligger vegg i vegg med Stabbursmoen skole.

Heimdal Fotballklubb ønsker å skape et godt idrettsmiljø, og vil gi et bredt tilbud til alle fotballinteresserte, satse på utvikling av talenter og framstå som en offensiv og ambisiøs lokal eliteklubb på junior- og seniornivå.
Vi skal legge vekt på et godt og varig vennskap og medlemmer skal føle seg hjemme i klubben.

<  Om Fotball

Heimdal IF - Fotball

Heimdal FK

Org.nr: 982 00 8859 Postadresse:

7473 Trondheim

Heimdalshallen: