Ski » Medlem i Heimdal Ski » Påmelding til skirenn

<  Slik melder du deg på skirenn

Individuelle skirenn:

1. Gå til terminlisten
  2. Velg skirennet du vil melde deg på. Her finner du informasjon om rennet (klikk på rennavnet) og lenke til påmelding.

3. Klikk på lenken til "Påmelding". Logg deg inn med brukernavn og passord til Min Idrett, eller registrer deg om du ikke har brukt tjenesten før. NB! Ved stafetter melder du deg på til foreldrekontakten for din gruppe, som sender inn samlet påmelding fra klubben.

4. Kommer ikke rennene opp når du logger deg på minidrett.no? Send en mail til Heimdal Ski med navn, fødselsdato og adresse.

5. Meld deg på innen påmeldingsfristen! Da betaler Heimdal Ski startkontigenten. Påmelding etter fristens utløp fører til dobbel startkontigent, og merprisen må du betale selv. Vi sender faktura på dette.

6. Skal du likevel ikke stille til start? Meld deg av før påmeldingsfristen går ut. Har du meldt deg på et renn uten å stille til start, må du normalt betale startkontigenten selv (vi sender faktura).

7. På renndagen henter en fra klubben ut alle startnummer fra rennkontoret. På renn der flere fra klubben deltar, kan du se etter beach-flagget til Heimdal Ski. Her henger posen med startnummer.

Stafett:
Påmelding via foreldrekontakten for din gruppe. Klubben sender deretter inn samlet påmelding.
Her finner du foreldrekontakten for din gruppe.

Telenor Karusellen (nullrenn)

Påmelding via e-post til heimdalski@gmail.com senest dagen før rennet.

Etteranmelding i skihytta senest kl. 17.30 på renndagen. Startkontigenten til Telenor Karusellen (kr. 50,–/renn) betaler du selv ved påmelding.