Ski » Nyhetsarkiv

<  Nyheter Ski

Jørgen Sandnes's Articles

Nullrenn og klubbmesterskap tirsdag 10 mars

Det er ennå (litt) snø på Saupstad skisenter og vi gjøre et forsøk på å få gjennomført et kombinert nullrenn og klubbmesterskap for Heimdal ski tirsdag 10 mars.

Det blir da vanlig nullrenn for 0-10 år og klubbmesterskap for 11 år til senior. Alle går 2 runder i den løypa vi får til…

Påmelding på mail: heimdalski@gmail.com innen mandag 9.mars kl 20.00 (mulighet for etteranmeldinger frem til 17.40 på tirsdagen),

HUSK å oppgi navn og fødselsår på utøver ved påmelding!

Startkontigent kr 50,- betales ved uthenting av start nummer på rennkontor på renndagen

Følg med på hjemmesiden om informasjon vedrørende føre og forhold mht om det blir mulighet for å gjennomføre.

Heimdalsprinten 2014 avlyst

Vi ser oss nødt til å avlyse Heimdalsprinten i år da det er for lite snø til å få til et godt arrangement på Saupstad skisenter slik forholdene er nå.

Velkommen tilbake til Heimdalsprinten neste år!

Populære nøkkelord: {0}

Ønsker du å støtte kunstsnøproduksjonen på Saupstad Skisenter?

Støtt Snøproduksjon.pdf

Vinnere av gavekort for vedsalget 2014

På skisamlingen i Bruksvallarna ble vinnerne av gavekort fra MX Sportshuset Melhus trukket.

De heldige vinnerne av selgerne/utøverene ble Ine Tonette Hagen og Julie Sandnes

Vinnerne av gavekort blant våre kjøpere ble Arvid Eriksen og Knut Magnus Standal

Vi gratulerer!

Heimdalsprinten 2014

Vi håper å få arrangert Heimdalsprinten 2014 søndag 14 desember og minner om påmeldingsfristen 10 desember (se vedlagte invitasjon).

Vi har pr idag en kort løype med snø på Saupstad skisenter. De nærmeste dagene vil avgjøre om det lar seg gjøre å få arrangert skirenn neste helg. Det vil bli tatt en avgjørelse og mer info kommer på hjemmesiden tirsdag 9.desember

Invitasjon_til_Heimdalsprinten_2014V2.pdf

Vedsalg 2014

Kjøp ved og støtt Heimdal ski

Populære nøkkelord: {0}

Har du ikke meldt deg på telenorkarusellen eller klubbmesterkapet

Har du fortsatt muligheten ved å møte opp i skihytta på Saupstad skisenter før kl 17.45 for å melde deg på.

Masse snø og fine forhold!!

Husk påmelding til Telenorkarusell og klubbmesterskap idag innen kl 18.00

Send mail til heimdalski@gmail.com for påmelding til Telenorkarusell eller klubbmesterskapet i morgen. De som har egne EMIT brikker og skal gå klubbmesterskapet oppgir brikke nr ved påmeldingen. Vi har lånebrikker for de som ikke har egne.

Foreldre utfordres også til å stille til start!

Startkontigent kr 50,- betales ved uthenting av start nummer på rennkontoret.

Premier til alle!

Distanser:

Telenorkarusell (start kl 18.00)

kort løype ca 400 m x 2 runder

Lang løype ca 900 m x 2 runder

Klubbmesterskap (start kl 19.00)

11-12 år 1,0 km x 2 runder (intervall start)

13-14 år 1,3 km x 2 runder (intervallstart)

15-16 år 1,3 km x 2 runder (fellestart)

Jr/Sr      1,3 km x 2 runder (fellesstart)

Årets siste Telenorkarusell og klubbmesterskap torsdag 20. mars

Endelig kom snøen! Vi avvikler årets siste Telenorkarusell sammen med Heimdalsmesterskapet torsdag 20. mars. Påmelding via mail til heimdalski@gmail.com innen onsdag 19. mars kl 18.00.

Resultater Telenorkarusellen 21. januar 2014

Vi gratulerer Eirik Antonsen som ble dagens eneste nuller! Premien kan hentes på neste nullrenn (28/1).

Sider: Forr.12345NesteGå øverst