Ski » Nyhetsarkiv

From the category archives: Heimdalsprinten

Heimdalsprinten

Resultatliste Heimdalsprinten finner du her

Her finner dere resultatliste fra Heimdalsprinten

Tusen takk for en fantastisk innsats på Heimdalsprinten

Tusen takk til alle funksjonærer og foreldre for en fantastisk innsats under Heimdalsprinten på Saupstad skistadion lørdag.

Med over 270 deltakere som skulle igjennom 3 ganger hver var dette ett omfattende og stort arrangement. Og tidenes største Heimdalsprint👍🏻

Dette var første gang vi arrangerte rennet som en ordentlig sprint med prolog og heat, og vi lærte mye. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger både fra TD og fra de andre klubbene og løperne. Så sprint skal vi arrangere igjen😊

enda en gang, tusen takk for innsatsen til dere alle, og God Jul🎄

INFO. FUNKSJONÆRER HEIMDALSPRINTEN

Husk oppmøte Heimdalsprinten i morgen lørdag kl. 8. Funksjonærer parkerer inne på grusbanen på stadion (bueskytebanen!). Det blir mange biler, over 270 påmeldte. Første start kl. 10.

Ta med kake/vaffelrøre de som er satt opp på det.

Er det noen som ikke er satt opp, men har lyst/mulighet for å hjelpe, er det bare å komme.

Det er sprint med prolog og 2 heat( semifinale og finale). Det vil derfor bli to forskjellige oppsett på start og mål. Under heatene trenger vi flere på start og mål.

Funksjonærliste Heimdalsprinten2017.pdf

Tidsskjema Heimdalsprinten 2017.pdf

Startliste og tidsskjema Heimdalsprinten 2017

Her finner dere foreløpig startliste og tidsskjema for Heimdalsprinten 2017. Vi har over 270 påmeldte.

link. infoside: http://www.heimdalif.no/Ski/Skirenn/Heimdalsprinten.aspx

Husk påmelding til Heimdalsprinten på lørdag 16/12

Har dere husket å melde på barnet til Heimdalsprinten på lørdag 16/12? 42 påmeldte fra Heimdal ski nå! veldig bra.

meld på her: https://www.skiforbundet.no/sor-trondelag/terminliste/arrangement/?eid=317638

Startnummer hentes ut samlet av Sportslig Leder, Robert Aakerli. deles ut fra "bussskuret" ved siden av hytta. første star kl. 10. oppmøte ca. 1 time før start.

Prolog har individuell start. deretter blir det gruppestarter i heatene.

Dette er et renn som passer for alle. korte og kjente løyper.

Funksjonærliste Heimdalsprinten lørdag 16. desember

Her finner du oppdatert vaktliste for Heimdalsprinten lørdag 16. desember.

Første start kl. 10. oppmøte funksjonærer kl. 8.

Meld fra til gruppeleder (øverst med uthevet skrift under hver gruppe) om evt. frafall.

Står du ikke på vaktlista, kan du gjerne melde fra eller møte opp hvis du ønsker å bidra.

Invitasjon Heimdalsprinten lørdag 16. desember 2017 kl. 10

Lørdag 16. desember 2017 kl. 10 arrangerer Heimdal Ski tradisjonsrike Heimdalsprinten. for første gang vil rennet bli gjennomført som sprint, med prolog og 2 heat.

Sett av formiddagen. Oppmøte rigging 08:00. vi er ferdige ca. 13:30

Invitasjon_til_Heimdalsprinten_2017 lørdag 16. desember.pdf

Link infoside:http://www.heimdalif.no/Ski/Skirenn/Heimdalsprinten.aspx

Foreldremøte Heimdal Ski - Alle treningsgrupper torsdag 7. des. kl. 18

Torsdag 7. desember kl. 18 arrangerer vi foreldremøte for alle treningsgrupper. Foreldremøtet vil foregå samtidig som barna har trening.

Det vil bli gjennomgang av treningsgruppene/trenere, arrangementer, aktuelle renn etc.

Info om oppstart av Skileik.

Nærmere info om Heimdalsprinten som vi arrangerer lørdag 16. desember 2017.

Heimdalstafetten 28. februar 2018.

Nullrennene

Avtale Med Heimdal Sport + Klubbklær.

Info. om saker vi jobber med.

Dugnader/vinterparkering etc.

Møt opp. dette er nyttig for alle, både de som har vært med en stund og de som er nye.

Kl. 18-ca. 19.

Styret/Trenerne

Heimdal Ski

Foreløpig startliste Heimdalsprinten

Her er foreløpig startliste for Heimdalsprinten. Det er mange etteranmeldinger, så lista vil bli oppdatert før start.

Husk funksjonærmøte for Heimdalsprinten på Sauptsad Skistadion i kveld (onsdag 7/12) kl. 19

Husk funksjonærmøte i kveld onsdag 7/12 kl. 19 på Saupstad Skistadion. vi satser på at løypene holder til på søndag.

På møtet tar vi en kjapp gjennomgang av oppgaver som trengs på renndagen, kjøkken/kiosk, handling, vakter etc.

Vi rigger det meste på søndagsmorgen da dette er ett forholdsvis enkelt arrangement mht. løyper etc.

det er nok noen feil på funksjonærlista, men dette vil vi forsøke å rette opp etter møtet i kveld.

link til funksjonærliste.

Sider: Forr.123NesteGå øverst