Ski » Nyhetsarkiv
<  Nyheter Ski

<  Arkiv

<  Nyheter Ski

From the category archives: Heimdals mesterskapet

Foreløpig startliste klubbmesterskapet tirsdag 10. april kl. 18

Her er foreløpig startliste for klubbmesterskapet

se også:http://www.heimdalif.no/Ski/Skirenn/Heimdalsmesterskapet.aspx

Tidsplan klubbmesterskapet

Her er tidsplan for Heimdal Ski klubbmesterskapet tirsdag 10. april. kl. 18. på Saupstad Skistadion

-     Skileik: første start kl. 18:00. enkeltstart. 15 sekunders intervall. ikke rangering. - en runde 500m

-     8-10: Første start kl. 18:10. enkeltstart. 15 sekunders intervall. ikke rangering. - en runde 500m

-     11-12: Fellesstart. 18:20. - en runde 800m

-     13-14: fellesstart. 18:30. - en runde 800m

-     15-Junior: Fellesstart. 18:40. - en runde 1,2 km

-     Senior: fellesstart. 18:50 - En runde 1,2 km

Premieutdeling etter at alle er i mål.

Klubbmesterskap/Heimdalsmesterskapet og sesongavslutning 2018 - tirsdag 10. april

Tirsdag 10. april kl. 18 er det klubbmesterskap og sesongavslutning for Heimdal Ski på Saupstad Skisenter.

Startgebyr kr. 100,- inkluderer burger, brus og sjokolade.

Påmelding seneste søndag 8. april direkte på Vipps: Heimdal ski rennkontor #83121, skriv navn og alder på påmeldt.

Evt. etteranmelding på rennkontoret før start. (men vi vil ha så mange påmeldte som mulig på forhånd slik at vi får ordnet med nok burger etc.)

Klubbmesterskap Heimdal Ski torsdag 30. mars. Funksjonærliste

Nå er det på tampen av sesongen, her kommer omsider en enkel funksjonærliste. dette er et enkelt renn, med lite rigging. enkel løype med start på standplass, til venstra langs skytebanen. 8-10 går rett frem etter skytebanen, eldre går videre til venstre opp mot toppen av Atomen. her snur vi og går ned tilbake rundt skogen, forbi skileiken og inn på stadion igjen mot mål. alle går en runde. enkeltstart for 8-10, fellesstart gruppevis for resten.

det blir servering av burger og brus.

Påmelding til klubbmesterskap Torsdag 30. mars kl. 18

Her er link til påmelding til klubbemesterskapet  Heimdal Ski på torsdag 30. mars kl. 18.

Enkeltstart for 8-10. fellesstart for resterende klasser.

Det blir også senior damer/herrer hvis det er noen som melder seg på.

Grilling med burger og brus.

Og da vi sjekket snøforholdene i går kveld(mandag) så det fortsatt ok ut. vi benytter kunstsnøsløyfa fra før jul. opp langs skytebanen. opp på Atomen, snu, nedover og rundt skogen (1,3 løypa) forbi skileiken og tilbake inn på stadion. 8-10 går rett frem etter skytebanen.

dvs. ca. 1 km for 8-10 og ca. 1,5 for resten.

Klubbmesterskap og sesongavslutning torsdag 30. mars

Torsdag 30. mars arrangerer vi vårt årlige klubbmesterskap. start kl. 18. alle går en runde. korte løyper. løypeinfo kommer. åpent for alle medlemmer.

Veldig uformelt renn. Ettersom vi begynner å nærme oss slutten av sesongen kombinerer vi klubbmesterskapet og "sesongavslutningen". det blir grilling og brus til alle.

Link for påmelding her.

Selvom vi holder sesongavslutning denne dagen blir det fortsatt trening tirsdag 4. april og torsdag 6. april så fremt snøen holder.

Funksjonærliste kommer. Det blir lite rigging da alle går en runde.

Påmelding til klubbmesterskapet fungerer igjen

Da skal påmeldinga til klubbmesterskapet fungere igjen. Sjekk denne link

Feil i påmeldingslinken til klubbmesterskapet.

Det har dukket opp en feil i påmeldingslinken til klubbmesterskapet. Når man legger inn fødselsdato får man feilmelding. Vi jobber med saken. Legger ut ny beskjed når det er på plass.

Påmelding til Heimdalmesterskapet (Klubbmesterskap)

Følg denne link for påmelding til klubbmesterskapet tirsdag 15. mars kl. 18

Funksjonærliste Heimdalmesterskapet / klubbmesterskapet

Her er funksjonærliste for Heimdalmesterskapet. dette er et enkelt renn. kun for medlemmer. lite rigging. alle løpere går en runde.
Sider: Forr.123NesteGå øverst