Ski » Nyhetsarkiv

<  Nyheter Ski

From the category archives: 15–16 år

15–16 år

VASKEDUGNAD! til inntekt for klubben...

I kveld gjennomføres enda en vaskedugnad i Klæbu! Vi begynner å nærme oss slutten. Det er 6 leiligheter som skal være klare til 31/1. Vi tar 3 stk i dag mandag 28/1. 6 personer har meldt at de stiller. Det er ikke mange! Jo flere vi er jo fortere går det.

Dette er en viktig dugnad for klubben. Den gir oss 150.000,- + !!

Håper derfor noen flere melder sin interesse og stiller opp?

Pengene går direkte til å tilrettelegge skitrening og aktivitet til ditt barn.

Vi er ca. 40 familier i Heimdal Ski, så litt flere enn 6 burde klare å stille noen timer noen kvelder for å skaffe disse pengene til klubben. Her trenger man ikke selge noe, og man skal heller ikke legge ut en krone. kun stille opp med tida si!

Håper vi får noen flere til å stille både i kveld 28/1 og på onsdag 31/1!

Funksjonærliste Telenorkarusell 1 tirsdag 15. januar - Saupstad Skistadion

Her følger funksjonærliste for årets første telenorkarusell

link Funksjonærliste

Funksjonærliste Telenorkarusell 1 tirsdag 15. jan 2019.pdf

Vaskedugnad til inntekt for klubben!

Heimdal Ski har fått muligheten for å skaffe et betydelig beløp til klubben ved å vaske ut et nybygg.

Vi skal vaske en etasje av gangen, og vi ser for oss at vi stiller med 8-10 personer pr kveld, så tar det ikke mange timer pr. gang.

vi har fått en foreløpig liste fra utbygger, og i henhold til den er første runde allerede i neste uke mellom 20 og 22/11. men pt. er det ikke sikkert at det er klart allerede da.

Harald Vinsnesbakk vil ta seg av koordineringa og sende ut mere info og vaktlister.

Her ser dere foreløpig liste, men som nevnt er dette ikke endelige datoer. Mere info kommer så fort som mulig.

Har du lyst å bli med på skitrening?

Heimdal Ski har trening ved Saupstad Skistadion på Heimdal hver torsdag kl. 18 for alle treningsgrupper. Det er også trening hver tirsdag for treningsgruppene fra 11 år og oppover.

Treningsgrupper:

• 8-10 år      (2.-4.trinn)

• 11-12 år   (5.-6.trinn)

• 13-14 år   (7.-8.trinn)

• 15-16 år   (9.-10. trinn) og junior

Ytterligere info om treningsgrupper - trykk her

Skileik (førskolebarn og 1.trinn) starter opp når snøen kommer. Det legges ut egen invitasjon til skileik.

Info om medlemskap i Heimdal Ski - trykk her

Info om Saupstad Skisenter - trykk her

For ytterligere info. ta kontakt med Sportslig leder Robert Aakerli på robert.aakerli@gmail.com

Invitasjon

Invitasjon skisamling Bruksvallarna 2018

Her finner dere invitasjon til skisamlingen i Bruksvallarna 22(23)-25. nov 2018 for Heimdal SkiSkisamling Bruksvallarna 2018 (2).pdf

Tidsplan klubbmesterskapet

Her er tidsplan for Heimdal Ski klubbmesterskapet tirsdag 10. april. kl. 18. på Saupstad Skistadion

-     Skileik: første start kl. 18:00. enkeltstart. 15 sekunders intervall. ikke rangering. - en runde 500m

-     8-10: Første start kl. 18:10. enkeltstart. 15 sekunders intervall. ikke rangering. - en runde 500m

-     11-12: Fellesstart. 18:20. - en runde 800m

-     13-14: fellesstart. 18:30. - en runde 800m

-     15-Junior: Fellesstart. 18:40. - en runde 1,2 km

-     Senior: fellesstart. 18:50 - En runde 1,2 km

Premieutdeling etter at alle er i mål.

Klubbmesterskap/Heimdalsmesterskapet og sesongavslutning 2018 - tirsdag 10. april

Tirsdag 10. april kl. 18 er det klubbmesterskap og sesongavslutning for Heimdal Ski på Saupstad Skisenter.

Startgebyr kr. 100,- inkluderer burger, brus og sjokolade.

Påmelding seneste søndag 8. april direkte på Vipps: Heimdal ski rennkontor #83121, skriv navn og alder på påmeldt.

Evt. etteranmelding på rennkontoret før start. (men vi vil ha så mange påmeldte som mulig på forhånd slik at vi får ordnet med nok burger etc.)

Klubbmesterskap/Heimdalsmesterskapet 2018 - 10. april

Det er blitt besluttet å gjennomføre klubbmesterskapet/Heimdalsmesterskapet tirsdag 10. april 2018.

Det blir da både klubbmesterskap og sesongavslutning.

Info og link til påmelding av egne lag (Heimdal Ski) lag til Heimdalstafetten onsdag 28. februar kl. 18

Onsdag 28. februar kl. 18 arrangerer Heimdal Ski, Heimdalstafetten på Saupstad skistadion. Dett er vårt størtse arrangement hvor vi har hatt inntil 200 lag (600 deltagere).

Trenerne melder selv på sine lag for Heimdal ski. lagene meldes på via EQ Timing. følg link: https://signup.eqtiming.no/?Event=heimdalski

Bruk rabattkode - heimfri - for hvert lag dere melder på, så slipper vi å betale for egne lag. (gjelder bare Heimdal Ski!)

image

For ytterliger info, sjekkhttp://www.heimdalif.no/Ski/Skirenn/Heimdalstafetten.aspx her finner dere det meste av info, invitasjon, påmeldingslink, tidsskjema etc. oppdateres etterhvert.

Handlekveld og smørekurs, Heimdal Sport, mandag 22/1 kl. 19

Heimdal Sport og Per Bjarne inviterer til handlekveld (gode rabatter) og smørekurs på MX Heimdal Sport i kveld (mandag 22/1) kl. 19. for både Heimdal Ski og Tiller Ski.

Smørekurset starter kl. 19.

Sider: Forr.1234567...19NesteGå øverst