Alle utøvere over 13 år må betale skilisens for å kunne starte i terminfestede skirenn. Lisensen gjelder som forsikring under trening og renn.

Alle som betalte sesonglisens i fjor, får automatisk tilsendt giro for betaling til denne sesongen. Disse skal være sendt ut i september.

Alle nye 13-åringer som er medlemmer i klubben blir meldt inn av styret i Heimdal Ski. Dermed skal du få tilsendt giro før sesongen starter. Hvis du ikke får tilsendt giro: ta kontakt med styremedlem Jon Holstad

Løpere over 13 år som ikke har sesonglisens, kan kjøpe engangslisens for hvert renn. Dette kan for eksempel gjelde foreldre som deltar i turrenn. Engangslisensen kjøpes for ett arrangement av gangen, og gjelder kun under det aktuelle arrangement.

Løpere under 13 år er forsikret gjennom medlemskontigenten til Heimdal Ski.

Her kan du lese mer om Norges Skiforbunds skilisens.