JULEAVSLUTNING

Det nærmer seg jul. På den siste torsdagstreningen før jul arrangerer vi vanligvis juleavslutning. Dette ønsker vi også å gjøre i år. Det er vanligvis foreldrekontaktene som organiserer dette, men i år har det foreløpig ikke kommet på plass foreldrekontakter.

Juleavslutningen arrangeres som en kveldsmat etter treningen. Torsdag 18. desember. Kl 19:00.

I den forbindelse trenger vi 6 personer som kan stille opp og ta på seg dette.

Arrangementet er for våre unger, og vi får tilbakemelding på at de setter pris på et slikt tiltak. Håper derfor at det er minst 6 foreldre som melder seg til dette raskt. send mail til Nicholai

Instruks og handleliste foreligger.

FORELDREKONTAKTER

Vi oppfordrer samtidig foreldre til å melde seg som foreldrekontakter for resten av sesongen.

Vi trenger en person pr. treningsgruppe.

·         Skileik

·         8-10

·         11-12

·         13-14

·         15-16

Foreldrekontaktens oppgaver er å være kontaktledd mellom foreldre (utøver) og trener(e)/sportslig leder/styret. Sørge for oppdaterte medlemslister med riktig info. Dette er et samarbeide med trenerne og må foregå kontinuerlig. Avklare deltagelse og påmelding til stafetter sammen med trener og sportslig leder. Etc. komplett beskrivelse kan fås fra undertegnede.

Foreldrekontaktene har også ansvaret for å koordinere fruktserveringen etter torsdagstreningene. Dvs. de skal ikke nødvendigvis utføre dette selv, men sammen sette opp en turnusliste med foreldre for å gjennomføre fruktserveringen.

Dette er ingen stor og omfattende jobb, men et viktig bindeledd mellom klubb, trenere og utøvere.  Det avlaster trenerne slik at de kan fokusere på det treningsfaglige. Oppgaven passer for alle foreldre som har med utøvere uavhengig av egen skifaglig kunnskap.

Vi jobber alle for å tilrettelegge for best mulig skiaktivitet og treningsforhold for våre unge og håpefulle.  Jo bedre vi tilrettelegger jo artigere blir det for de unge. Vi er derfor avhengig av et stort engasjement fra foreldre for å opprettholde aktivitetstilbudet, og håper derfor at noen engasjerte foreldre ønsker å bidra til et godt klubbmiljø.

For Heimdal SKi

Nicholai Sødring Carlsen