Hans Martin Helgesen og Brage Bergsmyr utgjorde vinnerlaget i klassen gutter 13–14 år da Ranheim Skiklubb arragerte sprintstaffet i Bratsberg søndag. De stilte som ett av tolv lag i klassen 13–14 år. På en god fjerdeplass kom Eirik Sandnes og Vegard Selnæs. Lagene gikk i alt seks etapper, hver utøver med 3x500 meter.

Sture Thoresen og Mads Arnevik Jensen gjorde en god innsats i klassen 8–10 år, som hadde hele 39 lag fordelt på fem heat. I klassen jenter 11–12 år tok Mari Helgesen og Sigrid Bergsmyr fikk en fin femteplass. Sondre Tveit og Even Thoresen kom på 13. plass i gutter 11–12 år. Alle disse lagene gikk 4x500 meter.

Sprintstafett er en spennende og publikumsvennlig konkurranseform. Tross regnvær ble Ranheimstafetten et fint arrangement som har plass till flere Heimdal Ski-lag neste år!

Resultatlisten finner du på hjemmesiden til Ranheim Skiklubb.