Takk for en vellykket juleavslutning. Hyggelig å se så mange både foreldre og barn. Takk til gjengen som stilte opp og fikk fjennomført med glans. Også takk til trenerne som har stått på og jennomført treninger med stor iver og ståpåvilje siden august. Aldri før har vi startet opp med så mange grupper så tidlig etter sommeren. På flere av kullene har det vært overraskende mange med helt fra sommeren. Det er kjempeartig og viser at det er mange som er interesserte i ski, og lover godt for årene fremover.

Selvom vi startet tidlig har det vært en litt vanskelig senhøst/førvinter med lite snø. Men grunnet snøproduksjon og en stor dugnadsinnsats har vi, som en av få klubber og skianlegg i Trøndelag, faktisk hatt snø og skiforhold siden ca. midten av november. I tillegg gjennomførte vi en meget bra samling i Bruksvallarne med 57 deltagere på overraskende bra snøforhold. Selvom vi hadde snø måttte vi desverre avlyse Heimdalsprinten 14. desember grunnet litt for lite snø på stadion. Temperaturen var ikke helt med oss slik at vi ikke klarte å produsere nok snø på oppløp og det var vanskelig å få til brede nok løyper. Dermed ble 2014 et vanskelig år å gjennomføre renn i. Men nå begynner det å bli skikkelig bra med snø og gode skiforhold på Saupstad. Det er produsert på hvert eneste minutt med tilstrekkelig -grader. Vi har nå en bra såle og vi håper derfor at det skal være mulig å gjennomføre alle karusellrennen, Heimdalstafetten og klubbmesterskapet i 2015. Over jul starter også den siste gruppa opp med skileik på Torsdager.

NÅ i helga 20-21/12 er det flere Heimdal Skiere som drar til Rindal for å gå sesongens første renn. Lykke til.

God jul til dere alle, vi sees i 2015, med håp om masse snø og gode skiforhold.

For Styret, Heimdal Ski.

Nicholai Sødring Carlsen