Heimdal ski har etablert ny juniorgruppe. Vi ønsker å satse videre på utøverne etter overgang til junior, og har derfor etabler et tilbud til denne gruppa med egen trener. Treningsgruppa vil få et helårsopplegg.

Heimdal Ski har alle muligheter for å tilrettelegge for videre satsning på juniornivå, med et flott treningsanlegg/skistadion med direkte adgang til hele Bymarka, egen rulleskiløype og kunstsnøproduksjon. I tillegg har klubben flere ressurspersoner og trenere med bred skifaglig bakgrunn fra egen aktiv karierre, trenerutdannelse og trenererfaring på forskjellige nivå. I tillegg har flere av trenerne bakgrunn som skismørere for både klubb og landslag.

Juniortreneren er på plass, og vi kommer tilbake med en presentasjon av ham.

Første trening med den nye treneren blir torsdag 11/6 sammen med 15-16 og Per Bjarne.