Vi har i sommer jobbet med oppdatering av våre klubbklær. I den forbindelse har vi skiftet leverandør til Trimtex. Dette har vi gjort for å få et bedre utvalg av høykvalitetsklær og bedre priser for våre medlemmer.

Vi har valgt  samme farger som vi har hatt på konkurransedressen de siste årene, sort, gult og grønt. og for å freshe litt opp har vi også tatt dette videre på overtrekksjakken og lua. Buksa er fortsatt sort. det er derfor fult mulig å fortsatt benytte de klærne vi har hatt til nå.

Klærne bestilles via en egen nettbutikk, og utleveres via Heimdal Sport. Det blir forholdsvis kort bestillingsperiode slik at vi får klærne før jul.

Det vil bli mulighet for å prøve størrelser hos Heimdal Sport i forbindelse med Handlekvelden på onsdag 26/10. nettbutikken åpner onsdag.

Klikk på denne link for å se klærne