Vedlagt mal/liste som vi vil benytte til oppsett av bemanning for snøproduksjon, i første omgang fra søndag til torsdag førstkommende. Ikke skriv dere selv inn i regnearket, men bruk dette til å se hvilke vakter dere kan ta (skriv vaktnummer) og meld tilbake pr. e-post til min private mail esoevik@online.no , ikke  Dette for at jeg må kunne sette opp egnede team i helga hvor minst en har driftserfaring fra tidligere. Vi trenger 2 personer pr. vakt, noen ganger litt flere dersom vi skal rigge om. Så langt har jeg satt inn Even og meg selv slik at dere ser hvordan oppsettet blir.

Det er viktig å ta i et tak nå, skal vi få laget ei løype for våre håpefulle, natursnøen vet vi ikke når/om kommer. Likeledes vil det komme allmennheten til gode. Det er erfaringsmessig en tung jobb å få folk til å stille til denne typen arbeid, så jeg håper de fleste melder seg til flere vakter og tar med i betraktningen at vi nok er flere som må påregne å være litt trøtte noen dager til uka og at man kanskje må forsake andre aktiviteter for at vi skal få dette til.

Kopi av Snøprod nov 2017.xlsx

Edmund (koordinerer snøproduksjonen)