Torsdag 31. oktober slår vi tre fluer i ett smekk:

Da blir det både foreldremøte, bruktkveld og prøvekveld for klubbkolleksjonen fra Swix!

Har du skiklær og skiutstyr å selge?

Har du Heimdal Ski-klær som har blitt for små? På bruktkvelden kan du selge ski, skiklær og skiutstyr du ikke lenger trenger, og kjøpe utstyr andre har vokst fra. Dette er en fin anledning til å se gjennom fjorårets skiutstyr og gjøre små og store skiløpere klare til en ny skisesong!

Hvis du har utstyr å selge:

• Merk utstyret (sett på en lapp) med ditt navn, telefonnummer og prisen du vil ha.
  • Levér utstyret i skihytta fra kl. 17.30 torsdag 31. oktober. Vi stenger hytta under foreldremøtet, men åpner for kjøp og salg etterpå.

Hvis du vil kjøpe utstyr:

• Kontakt selgeren som utstyret er merket med.
  • Betal avtalt beløp direkte til selgeren (Heimdal Ski formidler ingen betaling).

Se og prøv Heimdal Skis klubbklær
Nå kan du kjøpe Heimdal Skis Swix klubbdrakt og konkurransedress med Heimdal Ski-logo. Kom og se og prøv klærne i skihytta torsdag 31. oktober. Da er Sportshuset Melhus til stede med et utvalg av klubbkolleksjonen vår.

Kolleksjonen

Overtrekk

I år har vi plukket ut en trenings-/overtrekksdrakt (TeamX) som er litt tykkere enn fjorårets modell. Den vil dermed passe godt både for yngre løpere på trening, og som overtrekksdrakt over konkurransedrakten på renn.

Trening

Du kan også velge en lettere og mer teknisk treningsmodell som passer godt til aktiv trening (MissionX).

Vest

I tillegg kan du kjøpe vest i softshellkvalitet.

Konkurransedress

Todelt konkurransedress med ny Heimdal Ski-design.

Alle klærne blir i Heimdal Ski-design: Overtrekksdress i sort, grå og hvit. Konkurransedress i sort, grønn og gul. Se bilde nederst på siden.

Bestilling

I år bestiller du klubbklærne i Swix' nettbutikk som blir opprettet for Heimdal Ski. Vi legger ut lenke til butikken så snart vi har den klar. Bestillingsfrist blir 6. november, og vi er lovt klærne i god julegavetid.

Mer info om priser og bestilling kommer!

Foreldremøte

Her er mer info om foreldremøtet i skiskytterhuset samme kveld kl 18.00.