Nå har vi åpnet nettbutikken til årets klubbklær!

Her kan du bestille Heimdal Skis Swix klubbdrakt og konkurransedress.

Kolleksjonen

Overtrekk

I år har vi plukket ut en trenings-/overtrekksdrakten TeamX som er tykkere enn fjorårets modell. Den vil dermed passe godt både for unge løpere på trening, og som overtrekksdrakt over konkurransedrakten på renn.

Trening

Du kan også velge en lettere og mer teknisk treningsmodell som passer godt til aktiv trening. Her kan du velge mellom fjorårets modell StarX og Swix' nye toppmodell MissionX.

Vest

I tillegg kan du kjøpe vest i softshellkvalitet.

Konkurransedress

Todelt konkurransedress med ny Heimdal Ski-design.

Alle klærne blir i Heimdal Ski-design: Overtrekksdress i sort, grå og hvit. Konkurransedress i sort, grønn og gul.

Priser

Du finner alle prisene i nettbutikken. Sportshuset Melhus-rabatten på 25 % er lagt inn i de oppgitte prisene.

Bestillingsfrist er 6. november.

Etter denne datoen stenges nettbutikken.

Etter foreldremøtet 31. oktober kan du se og prøve klærne i skihytta. Da er Sportshuset Melhus til stede med et utvalg av klubbkolleksjonen vår.

Slik bestiller du

I år bestiller du klubbklærne i Swix' nettbutikk for Heimdal Ski:

• Logg deg inn på siden http://teamservice.original.no
  • Logg deg inn med brukernavn: heimdalski og passord: heimdalski2013
  • Her finner du oversikt over alle modellene du kan bestille. Alle leveres selvsagt i Heimdal Ski-design.
  • Husk at du må registrere deg som bruker før du kan bestille.
  • Du henter varene hos Sportshuset Melhus 5–6 uker at nettbutikken stenges.