Ski » Nyhetsarkiv

<  Arkiv

<  Nyheter Ski

From the monthly archives: oktober 2010

We are pleased to present below all posts archived in 'oktober 2010'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Nye, flotte rulleskiløyper på Saupstad!

I løpet av sommeren har Saupstad skistadion og Lundskogen fått nye og bredere rulleskitraseer. Den store dugnadsjobben er gjort av Trondhjems Skiskyttere, og Heimdal Ski har støttet utbyggingen økonomisk. Dermed har anlegget fått tryggere og bedre rulleskiforhold. Det gjør at Heimdalslangrenn nå kan trene sine rulleskiøkter i eget skianlegg i stedet for langs veiene. Kjempebra!

Gi Grasrotandelen til Heimdal Ski!

Tipper du? Da kan du støtte Heimdal Ski ved å velge klubben som din mottaker av grasrotandelen hos Norsk Tipping. Se hvordan du kan velge Heimdal Ski som din grasrotmottaker på www.grasrotandelen.no.

Ordningen Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hva overskuddet i Norsk Tipping skal gå til. Velger du Heimdal Ski som grasrotmottaker går fem prosent av din spillerinnsats til klubben. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Heimdal Ski. Det skjer helt uten at din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Lykke til og takk for hjelpen!