Ski » Nyhetsarkiv  
  Søk        Logg inn  | 
<  Nyheter Ski    
   
<  Arkiv    
   
<  Søk    
   
<  Nyheter Ski    

From the monthly archives: januar 2012

We are pleased to present below all posts archived in 'januar 2012'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Julesprinten på Orkanger

Flott innsats av 5 Heimdalsløpere i julesprinten på Orkanger.

Les mer»

Bli med på skirenn!

Vinter og snø – og mange skirenn å velge i! Her er mer info om hvordan du melder deg på. Velkommen på skirenn!

Les mer»

MidtNorsk Mesterskap på Skaret Skisenter 4.-5. februar 2012

Møre og Romsdal Skikrets ønsker på vegne av Molde og Omegn Idrettsforening alle i Sør-Trøndelag Skikrets og Nord-Trøndelag Skikrets, velkommen til MidtNorsk Mesterskap på Skaret Skisenter 4.-5. februar 2012.
(NB! Samme helg som Trondhjemsrennet for skiskytterne)

13–16 år: Påmeldinger til renn sesongen 2011/2012

Gjennom sesongen 2011/2012 vil Geir-Olav organisere deltakelser og påmeldinger til stafetter for treningsgruppa 13–16 år. Han vil annonsere aktuelle stafetter på trening og påmelding skjer via e-post til Geir-Olav.

Påmeldinger til individuelle renn må den enkelte utøver ta ansvar for selv på Min Idrett. Oppskriften finner du her: http://www.heimdalif.no/Ski/MedlemiHeimdalSki/Påmeldingtilskirenn.aspx

Kjempeinnsats på ST-cup i helga

Heimdal Ski hadde 3 utøvere med på ST-cup i Rindalsrennet i helga. Alle 3 gjorde en kjempeinnsats og fikk gode resultater. G14: Alexander Kolstad inn på en imponerende 6.plass og Vegard Selnæs en fin 27.plass (totalt 38 i klassen). G13: Oscar Spets Storhov inn på en flott 15.plass (totalt 48 i klassen). Gratulerer!!
Resultatliste

Den perfekte julegaven....

Også denne vinteren arrangerer Heimdal Ski foreldre trening (senior trening) med Bengt Magnus Mathisen som instruktør. Pris kr 500,- + medlemskontigent til Heimdal Ski/HIF.
Det vil bli avholdt 6 kurskvelder med vekt på teknikk (både klassisk og skøyting) og noe intervall trening.
Påmelding her innen 8.januar 2012 (max antall plasser: 20 stk)
Kurskvelder (alle kl 18.00):
Torsdag 12.januar
Tirsdag 17.januar 
Torsdag 9.februar
Torsdag 16.februar
Tirsdag 28.februar
Torsdag 1.mars

Midler til utbedring av skileikområdet

Heimdal Ski har søkt om og fått tildelt kr. 55.000,- fra Sparebankstiflelsen DNB NOR for utbedring av skileikområdet ved Saupstad Skisenter. Planen er å etablere gapahuk, bålplasser og benker slik at området blir ennå mer attraktivt å bruke. 
Vi takker for støtten!!

Strindheimstafetten 2011

Jeg var feilinformert. Stafetten er for 13 år og oppover. Vi kan da stille lag i 13-14 år (99-98) og 15-16 år (97-96). De som er interressert sender mail til: g-o-kris@online.no innen 20 desember.

Julekveldsmat torsdag 15. desember

Etter treninga 15. desember blir det julekveldsmat i Skiskytterhuset for alle treningsgrupper. Velkommen!

Les mer»

Klubbdresser

Vi har vært i kontakt med Swix og purret på levering av skidressene. De kunne desverre opplyse om at de også i år hadde problemer med leveringen fra fabrikken og kunne ikke pr idag love oss levering før jul. Dette på tross av at vi i år bestilte dressene ennå tidligere enn ifjor og at det ved bestilling er opplyst om 4 ukers levering + transport. Swix skulle komme tilbake med endelig avklaring førstkommende mandag. Følg med på vår hjemmeside for oppdatering
Sider: Forr.12NesteGå øverst