Ski » Nyhetsarkiv  
  Søk        Logg inn  | 
<  Nyheter Ski    
   
<  Arkiv    
   
<  Søk    
   
<  Nyheter Ski    

From the monthly archives: juli 2013

We are pleased to present below all posts archived in 'juli 2013'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Junioropplegg 2013-2014

Sør-Trøndelag skikrets og Heimdal v.g.s samarbeider om junioropplegg 2013-2014. Les om junioropplegget her.


Vassfjellet Rundt 25. august

På 

hjemmesiden til Klæbu IL finner du invitasjon til og info om Vassfjellet Rundt 25. august.


Meld deg på!

Tirsdagens økt avlyses/flyttes

Må desverre avlyse/flytte tirsdagens økt. Mini callenge flyttes til torsdag. Til den trengere dere terrengsykkel, joggesko og skøyteski. Kan arrangere testløp på søndag om noen ønsker det. Meld i fra.

Munkestigen lørdag 15.06 (ny)

Da er det klart for sykkel og klatre tur til Munken nå på lørdag. Avreise fra Statoil (Heimdal sentrum) kl. 09.00. Tore (far HM) kjører bil, så mye av klær og div. kan legges i bilen. På sykkelen bør dere ha drikke og en en sjokolade. I sekken bør dere ha skifteklær, joggesko (ikke glatte såler), et par ullsokker strikket av bestemor og mat+drikke. Ta også med ekstra slange i tilfelle punktering. Jeg har med pumpe. Også lurt med sykkellås. Første etappe blir fra Heimdal til Flakk (ca. 24 km). Vi tar ferga over til Rørvik (ca.20 min). Denne turen er gratis. Vi sykkler videre til Vanvikan og litt til før vi er ved foten av Munken (ca 12 km). Vanskelig å si hvor lang tid vi vil bruke opp, men 4-5 timer bruker vi nok. Leie av klatreutstyret koster 200 kr og båten fra Vanvikan til Piren koster ca 70 kr. Husk kontanter til leie av klatreutstyr. Båten tar bankkort. Været ser ut t ...

Les mer»

Rulleskikurs for voksne

Tirsdag 18 juni arrangeres rulleskikurs (Skøyting) for voksne på Saupstad Skisenter fra kl 19.00 til kl 20.30 i regi av Bedrifstidretten. 

Kursleder er Magnus Moan.


Kurset passer for deg som har gått litt på rulleski før, men som ønsker å komme et steg videre og få mer utbytte og glede av treningen!


Les mer om kurset og meld deg på her <http://www.spring2013.no/artikkelvisning.php?id=1158>


Treningsplan juni 15-16 år

Her er planen for juni

Les mer»

Vil du være med på sommerskiskole?

Har du lyst til å delta på sommerskiskole? Det finnes fortsatt noen ledige plasser - ta en titt og meld deg på.

Les mer»