Ski » Nyhetsarkiv  
  Søk        Logg inn  | 
<  Nyheter Ski    
   
<  Arkiv    
   
<  Søk    
   
<  Nyheter Ski    

From the monthly archives: januar 2015

We are pleased to present below all posts archived in 'januar 2015'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Strindheimstafetten og Tydalsrennet

Heimdal ski løpere har vært med på flere skirenn i romjulen og nyttårsaften med Strindheimstafetten som og var km stafett for 13 år og oppover.

I romjulsrennet i Tydal hadde Heimdal ski med 3 løpere som alle gjorde det bra. Andreas Aakerli vant G13 og Sture Thorsen gikk inn til en flott 3 plass i G12. Kristine Aakerli gikk og et flott løp i J10.

På Strindheimstafetten med stor deltagelse fra både Nord og sør Trøndelag stilte Heimdal ski med 3 lag. I G13-14 ble det en 14 plass ( Andreas, Henrik, Simen) og i J15-16 (Hedda, Vilde, Tora) en 10 plass. I G11-12 gikk (Sture, Eskil og Mathea) alle flotte løp? Bra innsats av alle

Godt nyttår og oppfordrer til å stille på renn i 2015. Strindheimrennet 04.01 er et flott renn å prøve seg i . Klasser fra 7 år. Påmeldingsfristen er 02.01

Robert Aakerli

Skiklærne har kommet, kan hentes på Sportshuset Melhus

Mandag 29/12 meddelte Sportshuset Melhus at Heimdal Ski klærne har kommet. Dette er klærne som ble bestilt i November.

Juleskirennet i Meldal

Flotte resultater av Heimdal ski sine løpere i juleskirennet i Meldal. Det var kaldt og dårlig glid.

Vilde Mandal Johansen fikk en sterk 2 plass i J14, og var kun et fall unna seiren.

Ulrik Berg Kristensen fikk en flott 6 plass i G12, selv om en Leik løper gjorde alt for å sperre i en oppoverbakke...

Ellers var det bra innsats av de andre Heimdal ski løperne

I de yngre klasser 8 -10 år var det hyggelig å se at flere var med å deltok med flotte løp.

Håper at flere er med på å gå skirenn etter nyttår og Strindheimrennet 4 januar på Selbuskogen er en ny anledning til å gå skirenn.

Mvh

Robert Aakerli
Sportslig leder
Heimdal ski


Skiforhold og løypeprepping Saupstad i jula

Det er nå bra med snø og fine skiforhold. Det tråkkes daglig på Saupstad. Maskina kjører fra Granåsen til Saupstad og rundt løypene på Saupstad. Det tråkkes både for skøyting og klassisk.

 Maskina har desverre ikke GPS, og løypene kan derfor foreløpig ikke følges på skisporet.no. Bydrifta har bestilt ny GPS.

 

Første juledag blir det ikke tråkket.

 

I tillegg er det kjørt med rulle i store deler av marka, men det er fortsatt for løst til at de kan kjøre med tråkkemaskin. Bydrifta vil forsøke å sette spor med scooter i øvre del av marka.

 

God jul og god tur.

 

Rindalsrennet ST cup 1

Sotsøndag var det duket for sesongens første skirenn og årets første ST cup renn i Rindalsrennet. Heimdal ski stilte med flere løpere under litt vanskelige smøreforhold med 0 føre. Det var flere gode resultater for Heimdalski løpere

I gutter 13 vant Andreas Aune Aakerli sin klasse. I jenter 14 gikk Vilde Mandal Johansen et sterkt løp og var bare sekunder fra pallen. I de andre klassene gikk Henrik Berg Kristensen, Simen Spets Storhov, Håkon Holstad og Hedda Døsvig Moe flotte løp.


I det innlagte sonerennet for klassene 8-12 år gikk Eskild Døsvik Moe , Henrik Holstad, Halvor Sagen, Mathea Spets Storhov, Teodor Dahle Tønnesen, Kristin Petersen, Ingeborg Sagen flotte løp.

For resultatlister se hjemmeside Rindal il

Ønsker alle en god jul med mange flotte skiturer i jula og at flere er med på renn over nyåret

Robert Aakerli
Sportslig leder
Heimdal ski


Påmelding Strindheimstafetten 31.12.2014!

Alle som ønsker å delta på årets Strindheimstafett må melde seg på ved å sende Per-Bjarne en e-post! Adressen er: per.bjarne.moe@proven.no Påmeldingsfrist er 25.12.2014! Håper så mange som mulig vil være med og representere Heimdal Ski :-) GOD JUL!


God Jul

Takk for en vellykket juleavslutning. Hyggelig å se så mange både foreldre og barn. Takk til gjengen som stilte opp og fikk fjennomført med glans. Også takk til trenerne som har stått på og jennomført treninger med stor iver og ståpåvilje siden august. Aldri før har vi startet opp med så mange grupper så tidlig etter sommeren. På flere av kullene har det vært overraskende mange med helt fra sommeren. Det er kjempeartig og viser at det er mange som er interesserte i ski, og lover godt for årene fremover. Selvom vi startet tidlig har det vært en litt vanskelig senhøst/førvinter med lite snø. Men grunnet snøproduksjon og en stor dugnadsinnsats har vi, som en av få klubber og skianlegg i Trøndelag, faktisk hatt snø og skiforhold siden ca. midten av november. I tillegg gjennomførte vi en meget bra samling i Bruksvallarne med 57 d ...

Les mer»

Status snøproduksjon og skiforhold

Det er nå topp skiforhold på Saupstad. Vi stengte ned snøproduksjonen i 21-tida onsdag kveld. Temperaturen steg raskt fra i 19-tida så i 21-tida var det bare 4 grader nede på stadion. Prøvde først å skifte til 20 dyser borte ved 1,3 sløyfa, men det gikk fort at det  også ble for vått. Alle slangene og kanonene var i hus litt over 2230. Nesten 2200 m3 vannforbruk på de 2 siste periodene med produksjon (fredag-lørdag + tirsdag-onsdag) skulle tilsvare ca 3000 m3 snø.   Vi fikk lagt mye på stadion + mesteparten av 2,5 km inkl. vendesløyfa på toppen. Vi får se når løypemaskina har dratt det utover om det blir tilstrekkelig. Det er muligens behov for litt komplettering på stadionområdet ennå + oppe på toppen av 1 km der 2,5 km kommer ned.   Foreløpig er det ikke meldt nok kulde i helga til å produsere oppe i løypa, m ...

Les mer»

Trening torsdag 18. desember gruppe 13-16 år

Årets siste fellestrening foregår i klassisk stil med oppmøte kl 18:00 på Saupstad. Vi holder på ca 1 time, før vi koser oss med felles kveldsmat i skiskytterhytta :) Ta med drikke!

Per-Bjarne, Rune, Johannes, Hege og Hans-Jørgen

Kveldsmat / Juleavslutning etter trening torsdag 18/12

Det blir kveldsmat/Juleavslutning for alle treningsgrupper, etter trening torsdag 18/12.
Sider: Forr.123NesteGå øverst