Ski » Nyhetsarkiv  
  Søk        Logg inn  | 
<  Nyheter Ski    
   
<  Arkiv    
   
<  Søk    
   
<  Nyheter Ski    

From the monthly archives: januar 2016

We are pleased to present below all posts archived in 'januar 2016'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Strindheimstafetten 31.12 på Selbuskogen

Hei

Det er Strindheimstafetten den 31.12 på Selbuskogen.

Send meg en melding hvem som har lyst å gå

Kort frist påmeldingsfristen i morgen 29.12

Første etappe klassisk og de 2 andre skøyting

Se invitasjon på hjemmeside strindheimski

Mvh
Robert Aakerli
Robert.aakerli@gmail.com

HUSK: Parkeringsvakter Saupstad Skistadion vinteren 2016

Påminnelse: Dere finner vaktlista for parkeringsvakter i forbindelse med vinterparkering på utfartsparkeringene til Trondheim kommune vinteren 2016 i link i feltet "vakter og dugnader" under Nyttig info på forsida.

bytting internt på lista.

Endringer kan forekomme. Følg derfor med her på hjemmesiden. Det er viktig at vi gjennomfører denne dugnaden. Hver familie er satt opp med 3 timer på en dag for vinteren 2016.

Selvom dere ikke står på lista nå, kan det komme endringer som gjør at flere vil bli ført opp.

Hvis det ikke er snø/skiføre den første helga, lørdag 2. og søndag 3. januar. kan denne vakta bli avlyst. info. om dette legges ut her på hjemmesiden.

hurtiglink til vaktlista her.

Snøproduksjon Saupstad Skisenter

Endelig har vi fått -grader og litt snø. vi har satt igang snøproduksjon.   Tusen takk for responsen fra alle som har meldt seg.   For de som ikke har meldt seg på ennå er det fortsatt muligheter, se ledige skift i skiftplanen under.   Dessverre er det litt ujevnt fordelt tidsmessig, så dersom det er noen av de som har meldt seg på skift 1 og 2 som har mulighet til å ta andre skift som pr. i dag har for lite folk så send meg en melding snarest. til Pål Søraker pasoe@online.no eller 95730183   Foreløpig vaktliste       Snøproduksjon 26.12- 28.12 2015           ...

Les mer»

Smøretips Rindalsrennet

Foreløpig smøretips for Rindalsrennet: Rubb opp skiene med sandpapir, legg et lag med base/isklister og bland et lag med universalklister og rødklister som legges på toppen.

Trening 13-14 og eldre torsdag 17.desember kl 1700 i Granåsen

Vi blir skøyting i Granåsen med oppmøte kl 1700 treningen varer frem til kokken 1800. Husk juleavslutningen kl. 1900 på Saupstad. Det er obligatorisk oppmøte på avslutningen. de som ikke kan delta ønsker jeg beskjed fra. mvh.  Per Bjarne

Trening 8-10 årsgruppa torsdag 17/12 - Saupstad kl 18:00

Vi prøver oss på Saupstad denne torsdagen, med skøyting. Føret er litt usikkert men om det kommer litt snø (som det er meldt) så kan vi holde på nede på flatene der. I verste fall finner vi på noe uten ski, men med skisko...

 

Vel møtt kl 18:00 - vi avslutter med kveldsmat og juleavslutning i skiskytterhytta på stadion kl 19:00.

 

mvh

Trenerne

Trening 11-12 torsdag 17.12 skøyting Granåsen

Vi trener skøyting i Granåsen med oppmøte kl 17.00 i Granåsen. Husk å ta med skifteklær da det er julemat etter trening på Saupstad fra kl. 19.00

Mvh
Vidar og Robert

Juleavslutning m. kveldsmat etter trening torsdag 17. desember

Torsdag 17. desember blir det juleavslutning med kveldsmat etter trening. Vi møtes i skiskytterhuset fortløpende fra kl. 19 når de forskjellige gruppene er ferdig med trening.

 

God jul

Skihilsen fra

Styret, trenerne og foreldrekontakter 

Trening 11-12 (13-14) skitrening Granåsen klassisk kl 19.00

Hei

Det er flotte forhold i Granåsen og vi trener klassisk i morgen med oppmøte på Skistadion i Granåsen kl 19.00. Møt opp med ferdigsmurte ski i god tid.

Smøretips: tynt lag filolett klister som dekkes med 2 lag blå ekstra + 2 lag fiolett

13-14 år kan og være med.Mvh
Rune og Robert

Trening 8-10 årsgruppa 10/12. SAUPSTAD, barmark, 17:00

Forholdene i Granåsen egner seg ikke for ski lengre. Oppmøte med joggesko og refleksvest på P-plass på Saupstad kl 17:00 (samtidig som de andre gruppene). Vi jogger til Stabbursmoen skole og tar forskjellige øvelser der.

 

mvh

Trenerne

Sider: Forr.12NesteGå øverst