Ski » Nyhetsarkiv

<  Arkiv

<  Nyheter Ski

From the monthly archives: mars 2015

We are pleased to present below all posts archived in 'mars 2015'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Skileik torsdag 26/2, AVLYST

Pga. sykdomsforfall og reise blant trenerne og at det ikke var noen som meldte seg som "hjelpetrenere" i dag blir vi nødt til å avlyse organisert skileik i dag torsdag 26/2.

Alle er selvfølgelig velkommen til å komme på skistadion for å gå på ski, og er det foreldre som har lyst, kan dere bruke skileikrekvesitaene til å leike med.

Vi håper snøen holder og at alle er på plass igjen neste torsdag.

Trener, skileik torsdag 26/2?

Hei alle skileikforeldre

Vi har i dag en utfordring i forhold til trener på skileik. Birger er hjemme med sykt barn og har ikke barnevakt, Frode er på reise. Vi håper derfor at det er noen som kan stille opp og hjelpe til i dag slik at vi får gjennomført skileik for barne. Se også mail som er sendt ut til alle skileikforeldre om dette i dag. Gi beskjed til Birger på tlf: 93666988 /birgerdragsten@hotmail.com og/eller Nicholai: 926 63 117 / nicholai.carlsen@autolease.no

Snødugnaden utsettes til søndag kl. 17

Etter en prat med løypekjørerne i dag tidlig og litt endring i været flytter vi snødugnaden. Dvs. det blir ikke snødugnad i kveld (torsdag). Dette fordi det ikke er meldt nattefrost før natt til mandag.

Vi utsetter derfor snødugnaden til søndag ettermiddag/kveld. Kl. 17.

Vi har funnet flere steder vi kan hente snø fra, og det ser derfor fortsatt ut til at vi skal få til gode løyper til Heimdalstafetten.

Det er fortsatt gode forhold der hvor vi har en bra såle med kunstsnø. Stadion og hele 2,5 km sløyfa er kjørt opp i dag tidlig.

Den siste leveransen av klubbklær er klar til henting på Sportshuset Melhus

Da har den siste leveransen med klubbklær ankommet Sportshuset Melhus og er klar for avhenting.

Gruppe 13-16 år: Trening torsdag 26/2 og Heimdalstafetten 3/3!

På grunn av usikre forhold og planlagt snødugnad på Saupstad skisenter, har vi valgt å trene rolig langtur (1,5 timer) med joggesko på beina denne torsdagen. Møt opp på Saupstad kl 18:00 med refleksvest, drikke, hodelykt og brodder for de som har. Planen er å løpe i markaløypene!

Alle som ønsker å være med på Heimdalstafetten tirsdag 3/3  sende Per-Bjarne (per.bjarne.moe@proven.no) en mail med følgende opplysninger: NAVN - FØDSELSÅR - BRIKKENUMMER

Rune, Per-Bjarne, Hege og Hans-Jørgen

8-10 årsgruppa - trening torsdag og Heimdalsstafetten

Trening torsdag blir skøyting, stafett. Husk også stafetten førstkommende tirsdag.

Resultater Telenorkarusellen 24. februar 2015

Det ble i dag tre nullere!

Vi gratulerer Elias G. Vagnildhaug, Hanne Wekre og Tilde Myhren Liasjø med to helt like runder i dag.

Premier hentes i skihytta (om dere ikke allerede har gjort det).

Resultatlisten ligger her.

Påmelding 11-12år Heimdalstafett og Buviksprinten

Hei

tirsdag 3.mars er det Heimdalstafett, påmelding til meg på mail

vfinnlan@online.no innen fredag 27.februar.

Onsdag 4.mars er det Buviksprinten, 2 manns sprintstafett, påmelding til meg på mail;

vfinnlan@online.no, innen fredag 27.februar.

Vidar Finnland

trener 11-12år

Det blir Telenorkarusell (nullrenn) i morgen, tirsdag 24/2

Det er strålende forhold på Saupstad skistadion så vi arrangerer skirenn som planlagt! VM-forhold! :-)

Velkommen!

Trening tirsdag 24. februar gruppe 13-16 år

I kveld trener vi styrke på Stabbursmoen skole. Oppmøte på Saupstad skisenter kl 18:00 med joggesko og refleksvest! Ta med innesko og drikke!

Per-Bjarne, Rune, Hege og Hans-Jørgen

Sider: Forr.123NesteGå øverst