Ski » Nyhetsarkiv

<  Arkiv

<  Nyheter Ski

From the monthly archives: april 2015

We are pleased to present below all posts archived in 'april 2015'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Innkalling til Årsmøte Heimdal Ski, Tirsdag 14. april 2015 kl. 18

Det kalles med dette inn til årsmøte i Heimdal SKi, tirsdag 14. april kl. 18. i Skihytta på Saupstad Skistadion.

Agenda:

Godkjenning av årsregnskap

Godkjenning av styrets beretning

Valg av styremedlemmer, evt. utsettelse av valg til høsten 2015

evt.

Tordag 26.03 sesongavslutning + premieutdeling klubbmesterskap

Torsdag 26.03 kl 18.00 blir det sesongavslutning for alle treningsgrupper med oppmøte ved skileikområdet.
Det blir og premieutdeling for klubbmesterskapet som ble arrangert tidligere i år.

For grupper (11-12 år og yngre til og med skileik) er vi ferdige med treninger for denne sesongen, mens grupper for 13 år og eldre fortsatt kjører treninger en periode til framover

Det blir grilling med pølser og brød samt brus til barna.

Trenere tar med seg ved til bål.

Vi håper så mange som mulig møter opp for en fin sesongavslutning. Foreldre og søsken er og hjertelig velkomne

mvh

Robert Aakerli
Sportslig leder Heimdal ski

Trening tirsdag 24. mars - gruppe 13-16 år

Styrketrening på Stabbursmoen skole; oppmøte kl 18:00 på Saupstad skisenter. Husk refleksvest og innesko!

Per-Bjarne, Rune, Hege og Hans-Jørgen

Medlemskontigent og aktivitetsavgift for sesongen 14/15 er fakturert

Medlemskontigent og aktivitetsavgift for sesongen 14/15 er fakturert. Vi har tatt i bruk KlubbAdmin/Min Idrett som medlemssystem og faktura er sendt ut på mail.

Man må logge seg inn i Min Idrett for å betale og for å oppdaere medlemsinformasjonen. fint om dere sjekker at all informasjon stemmer samt oppdaterer info. om foresatte.

Er dere flere personer fra samme familie knyttes dere sammen i systemet slik at dere automatisk blir fakturert familiemedlemskap istedenfor enkeltmedlem.

Har du ikke fått mail/faktura bør du sjekke Min Idrett da te kan hende det mangler informasjon.

Heimdal Ski

Skileik torsdag 19/3 oppmøte Granåsen

Som for alle de andre treningsgruppene flytter vi skileik til Granåsen i dag. møt opp kl. 18 ved arenabygget.

Birger

Trening torsdag 19/3 Gruppe 8-10 oppmøte i Granåsen

Mildværet den siste tida har tæret på løypene på Saupstad. det er fortsatt en såle, men dette er for det meste blank is. derfor gjennomfører vi dagens trening i Granåsen. Møt opp på skistadion (Granåsen) ved arenabygget kl. 18. skøyteski.

Mvh trenerne

Nicholai

Trening torsdag 19.03 gruppe 11-12 år

Vi møter opp kl 17.30 på parkeringsplass på Saupstad for å kjøre til Granåsen for skitrening, da det er brukbare forhold der. Ta med skøyteski. Vi fordeler i biler

mvh

Vidar og Robert

Trening torsdag 19. mars - gruppe 13-16 år

Oppmøte kl 17:30 på P-plass Saupstad Skisenter med skøyteski. Vi kjører til Granåsen for å trene bl.a. på skibytte foran lørdagens ST-Cup avslutning i Selbu. Vi er tilbake på Saupstad P-plass senest kl 19:45. Vi satser på å fordele alle i trenernes biler, men foreldre er velkommen til å bli med, ved behov for ekstra plass.

Per-Bjarne, Rune, Hege og Hans-Jørgen

Trening tirsdag 17. mars gruppe 13-16 år

Styrketrening i gymsalen på Stabbursmoen skole! Oppmøte på Saupstad kl 18:00. Ta med innesko! Husk refleksvest!

Per-Bjarne, Rune, Hege og Hans-Jørgen :)

Skileik torsdag 12. mars ble avlyst!

Vi beklager at skileiken torsdag 12. mars ble avlyst. Treneren meldte forfall rett før start, og vi hadde da ikke mulighet for å finne en erstatter eller legge ut melding om avlysning. Vi håper de som mødte opp fikk gått litt på ski selv på det fine skiføret.

Vi håper å kunne gjennomføre skileik neste torsdag samt avslutning for alle treningsgrupper rett før påske.

Sider: Forr.1234NesteGå øverst