Ski » Nyhetsarkiv

<  Arkiv

<  Nyheter Ski

From the monthly archives: juli 2015

We are pleased to present below all posts archived in 'juli 2015'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Trening torsdag 25.06 for 15/16 år og junior

Hei.

Da er det klart for siste rulleskitrening før ferien med fokus på teknikk og balanse. Oppmøte Klett samfunnshus kl 1800 med skøyteski. Første trening etter ferien blir torsdag 6 august.

mvh. Lars og Per Bjarne

Trening torsdag 18.06 for 15/16 år og junior

Hei. det blir rulleskitrening med fokus på teknikk og balanse. Oppmøte Klett samfunnshus kl 1800 med skøyteski. mvh. Lars og Per Bjarne

Heimdal Ski har etablert ny Juniorgruppe med egen trener!

Heimdal ski har etablert ny juniorgruppe. Vi ønsker å satse videre på utøverne etter overgang til junior, og har derfor etabler et tilbud til denne gruppa med egen trener. Treningsgruppa vil få et helårsopplegg.

Heimdal Ski har alle muligheter for å tilrettelegge for videre satsning på juniornivå, med et flott treningsanlegg/skistadion med direkte adgang til hele Bymarka, egen rulleskiløype og kunstsnøproduksjon. I tillegg har klubben flere ressurspersoner og trenere med bred skifaglig bakgrunn fra egen aktiv karierre, trenerutdannelse og trenererfaring på forskjellige nivå. I tillegg har flere av trenerne bakgrunn som skismørere for både klubb og landslag.

Juniortreneren er på plass, og vi kommer tilbake med en presentasjon av ham.

Første trening med den nye treneren blir torsdag 11/6 sammen med 15-16 og Per Bjarne.

Trening torsdag 11.06 for 15/16 år og junior

Hei.

Da starter vi opp sesongen 15-16 med rulleskitrening torsdag den 11.06. det vil bli kjørt en rolig tur oppover mot Melhus. Oppmøte klett samfunnshus klokken 1800.

På denne treningen vil den nye treneren være med.

Mvh. Lars og Per Bjarne