Ski » Nyhetsarkiv

<  Arkiv

<  Nyheter Ski

From the monthly archives: februar 2016

We are pleased to present below all posts archived in 'februar 2016'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Ranheimstafetten lørdag 6 januar

Neste lørdag er det Ranheimstafetten i Granåsen. Dette er en sprintstafett med 2 på laget med etapper på 500m. Fra 8 år og oppover. Se mer info på hjemmesiden til Ranheim skiklubb. Send melding til meg robert.aakerli@gmail.com for de som ønsker å være med. Håper så mange som mulig blir med på. Send Mail innen tirsdag kveld. Må melde på innen onsdag kveld

Robert Aakerli

2. Plass til Andreas Aakerli i Midt-Norsk Mesterskap

Andreas Aakerli tok en flott 2. plass i Midt-Norsk Mesterskap i Surnadal lørdag i klasse G14, 4 Km klassisk. 4 sekunder bak vinneren. Gode ski smurt av Per Bjarne. Per Bjarne sin rutine som smører og trener ga Andreas ro og gjorde at han slapp å stresse før start. Flott innsats av både løper og trener.

Trening 13-14 og eldre år torsdag 28 januar Saupstad kl 19 00

Hei. I dag blir det klassisk på treninga. Treningen er flyttet til kl 1900.  Mvh Lars og Per Bjarne

Trening 11-12 torsdag 28.01 skøyting

Vi trener skøyting i morgen kl 18.00 på Saupstad

Vidar og Robert

Trening 8-10 årsgruppa 28/1 - Skøyting

Vi trener med skøyteskia denne torsdagen!

Håper på like mange som forrige torsdag... :-)

Vel møtt kl 18:00 ved skihytta.

mvh

Trenerne

Trening 13-14 år og eldre tirsdag 26. januar Saupstad kl 1800

Hei. I dag kjører vi skøyting på treninga. Mvh Lars og Per Bjarne

Foreløpig startliste til nullrenn 26.01.2016

Nullrenn 12012016.pdf

Trening 13-14 år og eldre mandag 25 januar på Stabbursmoen

Hei.

Husk styrketreningen i dag. kom ferdig oppvarmet. Mvh Per Bjarne

Er det noen som kan ta en ekstra parkeringsvakt på søndag fra kl. 9-12? vi mangler en-to personer.

Hei skivenner.

Vi har fått et hull i parkeringsvaktlista på søndag morgen24. januar fra kl. 9-12. Håper derfor det er noen som har mulighet for å stille på denne vakta. Vi trenger 1-2 personer.

Vi regner med at det blir mye folk som skal ut i løypa på søndag nå som vi har så mye snø.Ddette er en viktig inntektskilde for klubben, og håper derfor det er noen som har mulighet for å ta denne.

send en mail eller sms til undertegnede så fort som mulig.

Styret, Heimdal Ski

Nicholai

tlf: 926 63 117

SWIX Klubbklær har endelig ankommet!

Da har SWIX klubbklærne endelig ankommet. De ble desverre feilsendt, og det har derfor tatt litt tid. Men vi har nå fått dem. Det er mulig å hente dem i Heimdal ski skihytta på skistadion i kveld i forbindelse med trening. De som ikke blir hentet i dag kan hentes hos MX Heimdal Sport fra Fredag.

Skihilsen

Heimdal ski