Ski » Nyhetsarkiv  
  Søk        Logg inn  | 
<  Nyheter Ski    
   
<  Arkiv    
   
<  Søk    
   
<  Nyheter Ski    

From the monthly archives: desember 2016

We are pleased to present below all posts archived in 'desember 2016'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Heimdalsprinten 2016

Vi har flyttet Heimdalsprinten 2016 til Søndag 11. desember slik at det ikke koliderer med ST-Cup i Rindal 18. desember.

 

Vi har foreløpig god såle med kunstsnø i en 1,4 km sløyfe, og vi håper den holder selvom det er meldt mildvær i neste uke.

 

Funksjonærliste kommer om kort tid. Dette er et enkelt renn som er lett å gjennomføre. enkeltstart med brikker. Første start kl. 12. oppmøte funksjonærer for rigging kl. 9. rennkontor åpner kl. 11.

Link til infoside og invitasjon.

Handleuke hos MX Heimdal Sport 25% rabatt 5.-10. desember

Skal du handle julegaver? Ta turen til vår samarbeidspartner MX Heimdal Sport. Her får vi alltid 15% klubbrabatt. Men fra 5.-10. desember er det handleuke for Heimdal Ski sine medlemmer, og da får vi 25% rabatt.

Skisamling Bruksvallarna 25-27 November

Da er det klart for årets skisamling i Bruksvallarna fra fredag - søndag .

Det blir treninger for alle grupper fra fredag - søndag. Det legges opp til 2 økter alle dager utenom søndag da det blir 1 økt. Trenere for de ulike grupper går igjennom treningsplan torsdag kveld.

Det er meldt varierende vær i Bruksvallarna så det gjelder å kle seg etter forholdene. Regn fredag, snø lørdag og bra vintervær søndag. Vi gjør det beste ut av situasjonen.

Det er laget en romplan som er sendt til hotellet med navn så det er bare å henvende seg i resepsjonen.

Vi satser på sosial samling på lørdags kveld nede i kjelleren med quiz og diverse. Dersom noen har lyst å bake en kake hadde det vær flott.

Minner om at dette er en treningssamling og vi oppfordrer til en alkoholfri samling

mvh

Robert Aakerli
Sportslig leder
Heimdal skiTrening 8-10 torsdag 17/11, Skøyting

Det er fortsatt bra snøforhold på Saupstad Skisenter. det blir ski og skøyting. vi fortsetter med tilvenning til skiene, med balanse/teknikk etc.

Oppmøte ved skihytta kl. 18.

Frukt etter trening.

 

Vell møtt

Nicholai

Trening 13-14 tirsdag 15.11 skøyting

I morgen trener vi skøyting med skøyteski kl 18.00 på Saupstad. Fokus på balanse og noe hurtighet

mvh

Robert

Skitrening 8-10 Torsdag 10/11, Saupstad kl. 18

I dag blir det endelig skitrening på ski. Saupstad Skistadion v. hytta kl. 18. Vi starter med skøyting, fokus på å venne seg til skiene igjen. balanse, koordinasjon, med og uten staver, aktiviteter/leik.

 

Det er kjørt opp en runde rundt stadion og forhåpentlig er det også klart en sløyfe ut rundt 1,3km skogen. Hvis temperaturen holder seg blir det fortsatt snøproduksjon i deler av løypa.

 

Vell møtt

Nicholai

Skitrening gruppe 13-14 torsdag 10.11

I dag blir det skitrening med skøyteski på Saupstad kl 18.00 (endring fra hovedplan). Er usikker på hvor mye løype som er klar etter snøproduksjon men vi prøver allikevel.
Fokus på balanse, uten staver etc

vel møtt'
Mvh Vidar og Robert

HUSK: Siste frist bestilling klubbklær i dag 6/11

I dag søndag 6/11 er siste frist for bestilling av klubbklær for levering uke. 50/2016.

Direktelink: trimtex.no/customer/HeimdalIF

Teamkode: heimdalski

 

logg deg inn med eget brukernavn og passord (eller lag hvis du ikke har vært inne før)

Vi mangler mannskap til snøproduksjon! Kan du avse 4 timer?

Hei alle sammen.

 

Værmeldinga ser fortsatt lovende ut for søndag kveld til tirsdag i alle fall, litt mere usikkert etter det.


Imidlertid mangler det veldig mye mannskap for å få det til. Pr. i dag er det ingen som har meldt seg for å trå til mellom midnatt søndag og mandag kl. 16!

 

Det er heller ingen på vakt natt til tirsdag, på tirsdag dag har vi kun en person!

 

Vennligst se om du kan få til å ta et av de skiftene det mangler folk på og meld tilbake til meg på mail !

 

Foreløpig vaktliste er vist nedenfor:

 

 

Hilsen Pål 

Snøproduksjon

Da ser det ut til at det kan komme en periode med mulighet for kontinuerlig snøproduksjon dersom varslene til Storm og Yr slår til.   Målet er å få til å legge ei rundløype på stadionområdet først og så utvide gjennom 1,3 km sløyfa og kanskje rundt skileiken dersom temperaturen tillater det. Det ser ikke ut til at temperaturen blir lav nok til å legge over toppen på «Atomen» ennå, så vi prioriterer det lavtliggende området i første omgang.   Oppstart planlegges til søndag ettermiddag/kveld og i tabellen nedenfor har jeg satt opp de forskjellige skiftene.   Vennligst meld dere på med de skiftene dere har mulighet til å ta via mail til pasoe@online.noså snart som mulig. Endelig beslutning om oppstart vil bli tatt på søndag når vi ser de siste prognosene fra Yr/Storm.   Jeg vil sende ut en foreløpig v ...

Les mer»

Sider: Forr.12NesteGå øverst