Ski » Saupstad skisenter » Leie av skihytta

<  HIF Sponsor

Samarbeidspartnere HIF

<  Leie av skihytta

Vil du leie klubbhuset til Heimdal Ski i forbindelse med aktiviteter eller arrangementer?
Ta kontakt med utleieansvarlig Harald Vinsnesbakk via e-post eller tlf 906 60 443

Her er kalender som viser aktivitetene i skihytta. Les mer om utstyr, møbler og priser under kalenderen.

Klubbhuset til Heimdal Ski har en liten kjøkkenkrok (med oppvaskkum og kjøleskap, men uten oppvaskmaskin), og egner seg for lag opp til 25 personer.

Trenger du mer plass og bedre fasiliteter? Trondhjems Skiskyttere eier den store hytta på Saupstad skisenter. Den har stort kjøkken og egner seg til arrangementer med opp til 70 personer. Her finner du mer informasjon og telefonnummer for leie av hytta til Trondhjems.

Priser Heimdal Ski-hytta:

Dag:   kr 1500,-

Kveld: kr 1000,-

Barnehager halv pris.

Pris for arrangører av skirenn:

I front (vendt mot arenaen) har skihytta tidtaker- og speakerbu med oversikt over stadion og tilknytning til høyttaleranlegg.

Leiepris ved skirenn: kr. 5000,-

Slik finner du fram til Saupstad skisenter.

Bildet viser skihytta med tidtaker- og speakerfasiliteter i front. I hytta finnes det også et lite kjøkken, samt bord, stoler og benker.
<br)

</br)