Til alle idrettsvenner. 

Heimdal IF følger utviklingen når det gjelder korona virusets spredning på lik linje med resten av samfunnet. Tiltakene vi tidligere har iverksatt består; Heimdalshallen, treningssenteret og Heimdal kunstgress er fortsatt stengt og vil nok være det inntil videre.

Vi får en del henvendelser med spørsmål som kanskje også er relevant for flere;
  • Vi forstår at de som har leid selskapslokalene til konfirmasjoner eller andre selskap ikke kan gjennomføre disse nå. Alternativet kan være å utsette til senere tidspunkt når lokalet er ledig, ta kontakt med HIF (kontoret@heimdalif.no) så får du/dere svar på det. De vi ikke finner ny passende dato til skal selvsagt få refundert evt innbetalt depositum.
  • Treningsavgiften for treningssenteret ble pga endret system ikke belastet brukere i februar og mars. Dersom stengningen av senteret varer i to måneder vil ikke disse to månedene bli fakturert. Vi vil sørge for at det ikke faktureres for det antall måneder senteret er stengt.
  • Selv om anlegget er stengt klarer vi ikke å sperre av uteområdene. Sverre har kjørt tilbake snø på kunstgressbanen, da får vi samlet det meste av gummikulene tilbake på kunstgresset men da er det også et lite egnet sted for grupperinger å spille fotball. Vet at det har vært noen ansamlinger av ungdom på banen, men må da henvise til retningslinjene fra myndighetene som er tydelig på at dette IKKE anbefales. 
  • Våre ansatte som drifter HIF er fortsatt tilgjengelig og holder hjulene i gang; hallen og anlegget vedlikeholdes av Sverre som vanlig - anledningen benyttes til å kunne ta unna arbeid som har blitt nedprioritert tidligere, og hallen er kanskje like ren som ved overtagelsen nå? Og på kontoret holder Vibeke den administrative delen av driften i gang.

Vi i HIF styret har jevnlig dialog om saker som krever oppfølging og er beredt til å respondere kjapt dersom det skulle komme endringer i retningslinjene fra myndighetene. Enn så lenge smører vi oss med tålmodighet og ser fram til å se det myldre med ivrige Heimdalsungdommer i anleggene igjen så fort vi er kommet over denne situasjonen.

Mvh
Petter Røkke
for HIF Styret