HIF » Klubbnyheter  
  Søk        Logg inn  | 
<  HIF Sponsor    


Samarbeidspartnere HIF



 

 

 

 

 

 


   
<  Administrer    
   
<  Kommentarer    
  1. Re: Allidrett/Idrettskole

    Hei. Er dette noe man kan melde seg på nå? Hvilken dager og klokkeslett er det, og koster det noe? Mvh...

    --May-Rita

  2. Re: Treningstider Meglerhallen fra 18.10

    Hei. Vi er ca 25 stk fra Tine Heimdal som har startet opp bedriftslag i volleyball, og trenger en plass...

    --leie av Meglerhallen

   
<  Nøkkelord    
   
<  Søk    
   
<  Arkiv    
   
<  Aktuelt    

From the monthly archives: juli 2020

We are pleased to present below all posts archived in 'juli 2020'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Treningssenteret åpner 17.aug

Vi planlegger for normalisering av både Heimdalshallen og treningssenteret fra mandag 17. august. Det er samme uke som skolen starter og da vil det være bemanning i hallen på dagtid samt at det vil være tilsynsvakter på ettermiddag/kveld. 

Les mer»

Treningssenteret

Vi får mange spørsmål om åpning av treningssenteret i Heimdalshallen igjen, spesielt nå som retningslinjene fra myndighetene legger til rette for åpning av bemannede treningssenter.

Les mer»

Anleggene er åpne igjen for aktive i fotballen og håndball!

Selv om det fortsatt er tydelige retningslinjer å forholde seg til så er det godt å se at treningene er i gang igjen både på kunstgresset og i hallen. Fotballen og håndballen har etablert egne regler som lagene forholder seg til på en god måte!  Vi får en del henvendelser fra andre leietakere som ønsker å bruke hall og selskapslokaler. For private leietakere i hallen (fotball ++) så er det begrensninger i hva som kan tillates jmf de nasjonale retningslinjene og vi ønsker å gi prioritet til klubbens aktive i første rekke. Bruksplan for hallene vil oppdateres på Heimdal IF sine hjemmesider, men slik vi driver nå så har vi ikke tilsynsvakter i hallen og vrimleområdet er stengt. Selskapslokalet er dessverre ikke tilgjengelig for leietakere fram til sommeren. Møterommene i 2. etg er leid ut til Breidablikk barnehage pga en ombygging som pågår der og det legger da be ...

Les mer»

Samarbeidsavtale med Kompis Heimdal

Heimdal IF har inngått en samarbeidsavtale med Kompis Heimdal som fungerer slik at når våre medlemmer (inkl familie) og sponsorer handler på Kompis Heimdal går 15 % tilbake til Heimdal IF som sponsormidler. 

Alt du trenger å gjøre som medlem i Heimdal IF, er å oppgi at du er medlem av Heimdal IF når du bestiller og betaler. 

Les mer»