Selv om det fortsatt er tydelige retningslinjer å forholde seg til så er det godt å se at treningene er i gang igjen både på kunstgresset og i hallen. Fotballen og håndballen har etablert egne regler som lagene forholder seg til på en god måte! 

Vi får en del henvendelser fra andre leietakere som ønsker å bruke hall og selskapslokaler. For private leietakere i hallen (fotball ++) så er det begrensninger i hva som kan tillates jmf de nasjonale retningslinjene og vi ønsker å gi prioritet til klubbens aktive i første rekke. Bruksplan for hallene vil oppdateres på Heimdal IF sine hjemmesider, men slik vi driver nå så har vi ikke tilsynsvakter i hallen og vrimleområdet er stengt. Selskapslokalet er dessverre ikke tilgjengelig for leietakere fram til sommeren. Møterommene i 2. etg er leid ut til Breidablikk barnehage pga en ombygging som pågår der og det legger da begrensninger for annen bruk av rommene i 2. etg. 

Treningssenteret er fortsatt stengt. Myndighetene har uttalt at treningssentre kan åpne igjen 15. juni, men dette gjelder for bemannede sentre. Vi vil vurdere hvorvidt dette også kan gjelde senteret i hallen eller om vi må vente lengre. 

Fra høsten av håper vi å kunne ha mer tilnærmet normal drift i haller og selskapslokaler, men det er selvsagt avhengig av de nasjonale retningslinjene.

HIF Styret