Vi trenger ansvarlig/koordinator og trenere for å komme igang med allidrett for Heimdal IF i høst. Vi oppfordrer  alle foreldre som har lyst til å bidra slik at de aller minste barna tilknyttet Stabbursmoen og Breidablikk skole, får et treningstilbud om å ta kontakt med styret i HIF v/Hilde Sørø for mere informasjon om de ulike rollene. I utgangspunktet handler det om å lage en treningsplan, sørge for å leie inn eksterne instruktører, være tilstede og hjelpe og koordinere på treningene. Om du har lyst til å bidra slik at vi kan få opprettholdt tilbudet om allidrett i HIF, ta kontakt med: Hilde Sørø på tlf 98024347 eller e-post: hmsoro@gmail.com. Allidrett har fått treningstid i heimdalshallen på mandager fra kl. 16:30 til 17:30.