Er ditt barn ivrig etter å begynne med idrett og er du nysgjerrig på hvilke aktiviteter vi har i Heimdal IF?

 

Da inviterer vi til åpen dag ved Heimdalshallen onsdag 25. august fra kl 1700 til kl 1900. Vi vil være til stede med trenere og utøvere fra de forskjellige idrettsgrenene i klubben. Hallen og anlegget vil være åpent og tilgjengelig slik at barn vil kunne prøve seg på forskjellige aktiviteter denne dagen.

 

Heimdal fotball: Vi bruker hovedsakelig kunstgressbanen ved Heimdalshallen for alle alderstrinn, men også noe på den gamle gressbanen ved hallen og 7-er banen ved Stabbursmoen skole. Fotballen har tilbud til barn født i 2015 eller tidligere. 

 

Heimdal håndball: Vi trener i Heimdallshallen på to hallflater, en fullskala håndballbane samt en mindre hall for de yngste. Handballen har tilbud til barn født i 2015 eller tidligere. 

 

Heimdal ski: VI trener hovedsakelig på Saupstad skistadion når det er snø, men bruker også marka og nærområdet for barmarkstrening ellers i året. Skigruppa har tilbud til barn født i 2014 eller tidligere, men vil også ha en egen Skileikgruppe for barn født i 2015 og 2016 når snøen kommer.

 

Allidretten: Dette er et allsidig tilbud for barn som er i sitt siste år i barnehagen eller første år på skolen. Her vi vi bruke de forskjellige anleggene vi har i Heimdal IF. Her vi vi gjerne komme i kontakt med foreldre som kan bidra innen forskjellige idrettsgrener eller aktiviteter, som kan bidra til allsidighet for barna.

 

 

Vi håper dette er interessant og at dere finner veien til Heimdalshallen onsdag 25. august!

 

Heimdal IF vil tilstrebe at gjeldende retningslinjer for COVID19 smittevern følges, følge opp at nødvendig avstand overholdes samt registrering ved besøk innendørs i hallen.