Tirsdag 10.05 hadde Heimdal IF besøk av statsråd Anniken Huitfeldt og Ordfører Rita Ottervik. Foran klubbens ledelse og hundrevis av unger fra skole og barnehager lovet de enda mer penger slik at det kan bygges ny flerbrukshall i nær fremtid.

     

Planen er å rive dagens samfunnshus allerede til høsten slik at man kan starte bygging i år.

Anniken Huitfeldt hadde med seg tre ekstra millioner fra regjeringen.

Fra før har Heimdal IF blitt tildelt 15 millioner fra Trondheim kommune, og samtidig jobbes det med en fast langtidsavtale med kommunen om at de leier hallen på dagtid, noe som vil sikre gode inntekter.

Og på toppen av dette vil HIF bli tildelt tippemidler, slik at den totale finansieringen av hallen er under god kontroll.

Nøyaktig hvordan hallen vil bli er ennå ikke helt avklart. Det jobbes med noen modeller, og det vurderes blant annet en hall med håndballflate, samt to cageball-haller for fotball. I tillegg selvsagt kontorlokaler, garderober, kiosk, scene og øvingslokaler for korpset.


Ordfører Rita Ottervik og Leder i HIF Ingvar Sund

Heimdal IF er svært takknemlig for hjelpen de får fra regjering og kommunen, og gleder seg til å komme i gang med en ny hall som skal sikre gode treningsmuligheter for bydelens barn, ungdom og voksne.

PS! Heimdal Fotball kan også opplyse om at det nå er bestilt nytt kunstgress til fotballbanen som vil bli lagt i sommerferien i år. I tillegg skal det bygges en ny tribune bak der innbytterbenkene står i dag. HIF og Heimdal Fotball ligger altså an til å få skikkelig gode forhold på alle områder.